U Zagrebu se održala proslava 20. godišnjice rada Karate kluba Hercegovina - Zagreb. Među brojnim uvaženim gostima na proslavi koja je organizirana u zagrebačkom hotelu Westin bila je i Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi 20. godišnjice Karate kluba Hercegovina-Zagreb Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi 20. godišnjice Karate kluba Hercegovina-Zagreb Kolinda Grabar-Kitarović u salonkama modne kuće Louis Vuitton +4 Kolinda Grabar-Kitarović u društvu Anice Kovač

Bivša hrvatska predsjednica posljednjih tjedana uveseljavala nas je svojim navijačkim kombinacijama, a sada se vratila klasičnim modnim izdanjima. Za tu prigodu odjenula je vrlo elegantan kostim u crnoj boji, koji su zasjenile njezine salonke.

Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi 20. godišnjice Karate kluba Hercegovina-Zagreb Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi 20. godišnjice Karate kluba Hercegovina-Zagreb (Foto: Zeljko Hladika/Pixsell)

Naime, Kolinda je na proslavu došla u salonkama s potpisom modne kuće Louis Vuitton.

Salonke Shake modne kuće Louis Vuitton Salonke Shake modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

U pitanju je njihov model pod nazivom Shake s vrlo efektnom debelom potpeticom u obliku slova V visokom 9,5 centimetara. Cipele su na prstima ukrašene prepoznatljivim logom tog slavnog francuskog modnog brenda.

Salonke Shake modne kuće Louis Vuitton Salonke Shake modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

I dok bi mnoge dame uz takve odjevne komade odabrale neke modele cipela klasičnijeg dizajna, tj. sa standardnom tanjom potpeticom, Kolinda se odlučila za odvažniji model i nije pogriješila.

Kolinda Grabar-Kitarović u društvu Anice Kovač Kolinda Grabar-Kitarović u društvu Anice Kovač (Foto: Zeljko Hladika/Pixabay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju