Partneri u vezi ili braku imaju neka svoja originalna pravila što je prihvatljivo ponašanje i koje stvari nikako ne smijete činiti ako želite drugu stranu usrećiti. Eva Mendes,primjerice, vjeruje da je trenirka neželjeni komad odjeće koji se ne bi smio nositi u domu


Eva Mendes i Ryan Gosling
u vezi su već pet godina, a ako je suditi prema izjavama američkog glumca na ljubavnom planu cvjetaju im ruže.

Ne možeš nositi trenirku. Dame, to je uzročnik broj jedan za razvode u Americi, izjava je Eve Mendes koja je razljutila mnoge žene.

Iako ne vole dijeliti detalje iz svojeg privatnog života, lijepa glumica ipak je otkrila zanimljivu pojedinost. Kada su je pitali što čini da održi svojeg muškarca sretnim, spremno je izjavila da ne nosi trenirku.

'Ne možeš nositi trenirku. Dame, to je uzročnik broj jedan za razvode u Americi,' rekla je u intervjuu za Extra Tv.

Eva se rijetko kad pojavljuje u javnosti, a osobito otkako je rodila kćerkicu Esmeraldu Amadu i Amadu Lee. No dobro je poznato da je modnim stilom uglavnom dominiraju ženstvene haljine i suknje koje laskaju njenom tijelu.

Izjava o trenirci naljutila je mnoge žene koje smatraju da ovakva razmišljanja pripadaju dalekoj prošlosti kada je suprugama bilo nametnuto što će nositi, kako će se ponašati i kakvu će hranu kuhati.

Priča se toliko raspirila društvenim mrežama da je Ryan Gosling morao stati u obranu svojoj dragoj i pojasniti kako se Eva šalila, a on voli vidjeti ženu u trenirci.

Biste li prestali nositi trenirke kod kuće da usrećite svojeg muškarca?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju