Slavne dame iz svijeta glazbe, filma, televizije i modelinga nerijetko kopiraju jedna drugu te u svečanim prilikama nose haljine koje su već viđene na crvenim tepisima. Ne samo da nose kreacije iz aktualnih kolekcija svjetskih dizajnera, već i vintage komade.

Galerija Slavne dame vole nositi iste kreacije na crvenom tepihu Nicole Kidman i Dee Ocleppo u istoj Etro haljini Keira Knightley i Paris Jackson u istoj Gucci haljini +7 Karlie Kloss i Elizabeth Debicki u istom Schiaparelli kombinezonu

Dee Ocleppo zablistala je na Accessories Council ACE nagradama održanima u svibnju ove godine u New Yorku u odvažnom modelu Etro haljine.

Riječ je o istoj haljini koju je Nicole Kidman nosila na premijeri filma "Being the Ricardos" u Sydneyju 2021. godine.

Nicole Kidman i Dee Ocleppo u istoj Etro haljini Nicole Kidman i Dee Ocleppo u istoj Etro haljini (Foto: Profimedia)

Paris Jackson na dodjeli modnih grada Fashion Trust U.S. u ožujku ove godine nosila je zlatnu Gucci haljinu koja je naglasila njezine ženstvene adute.

Riječ je o vintage haljini ove talijanske mode kuće koju je Keira Knightley odabrala za premijeru svojeg filma "Pirati Kariba: Mrtvačeva škrinja“ u Londonu 2006. godine.

Kraljica Letizia vs. Kendall vs. Bella: Kojoj slavnoj dami bolje stoji isti model haljine? Kraljica Letizia, Kendall Jenner i Bella Hadid Kraljica Letizia u haljini s potpisom Victorije Beckham Haljina s potpisom Victorije Beckham iz kolekcije za proljeće / ljeto 2023. +3 Bella Hadid nosila ja reviju Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu

Kome bolje pristaje? 10 parova poznatih žena koje su nosile istu haljinu na crvenom tepihu Iris Law i Beyonce u istoj Versaceovoj haljini u razmaku od 19 godina Pink i Lindsay Lohan u istoj Balmainovoj haljini Heidi Klum i Cindy Crawford u šarenoj Missonijevoj haljini +7 Pjevačica Kelsea Ballerini u istoj Balmainovoj haljini koju je ove godine nosila i Kim Kardashian

Koje to slavne dame vole kopirati stil drugih poznatih žena i što su sve nosile na crvenih tepisima u prvom dijelu 2023. godine, provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Keira Knightley i Paris Jackson u istoj Gucci haljini Keira Knightley i Paris Jackson u istoj Gucci haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju