Od 22. rujna domaćim ljubiteljima dobre odjeće i obuće na jednom mjestu dostupno je 14 svjetskih modnih brendova. Na adresi Zavojna ulica 8 u Zagrebu otvoren je showroom Konceptich, a na istoimenoj internetskoj shopping stranici možete kupiti komade iz kolekcija pomno biranih brendova


Internetska shopping stranica Konceptich.com zagrebačke poduzetnice Ivane Rusan Ibrahimpašić i investitora Taurus Capitala, na kojoj je moguće pronaći čak 14 svjetskih fashion brandova, službeno je pokrenuta 22. rujna.

Osim što je kvalitetnu i zanimljivu ponudu kupcima učinila dostupnom putem internetske stranice, Ivana Rusan Ibrahimpašić otvorila je i istoimeni fashion multibrand showroom u Zagrebu.

Internetska shopping stranica www.konceptich.com i istoimeni zagrebački showroom službeno su otvoreni 22. rujna.

NOVI MODNI BRENDOVI

Prilikom stvaranja Koncepticha cilj joj je bio na jednome mjestu okupiti brojne svjetske brendove koji su djelomično ili uopće nisu prisutni na hrvatskom tržištu.

Žene će zasigurno biti oduševljene ponudom talijanskog branda Imperial, muškarci će za sebe pronaći cipele s karakterom iz radionice britanskog Anthonyja Milesa, tu je i talijanski nakit Pretti Bijoux, poznati brendovi kao što su Superdry, G-Star RAW te talijanski proizvođači cipela Altramarea i Francesco Milano.

Naočale za one koji se vole isticati izrađuje tvrtka Fenz, a Ivana ih je dovela u svoj Konceptich, baš kao i talijanski Gabs koji proizvodi torbe, modni brand Please, talijanski brend ženske odjeće Miss Miss, zatim Loft 1, Canonicu 63 te Dancing monkey.

KAKO KUPOVATI NA KONCEPTICHU?

Sve artikle koje kupac odabere na internetskoj stranici Koncepticha moći će platiti kreditnim karticama, općom uplatnicom ili pouzećem, dostava je za građane Republike Hrvatske besplatna, a artikli će im biti dostavljeni u roku 3-4 radna dana.

Stranim kupcima se dostava naplaćuje 10 eura, a artikli stižu u roku sedam radnih dana. Prije nego što im stignu artikli na adresu kupci će biti obaviješteni SMS-om i e-mailom o poslanoj pošiljci i vremenu kada je mogu očekivati (tada će moći i promijeniti mjesto te vrijeme dostave, ako im tako odgovara).

Tu je i mogućnost zamjene neoštećenog i nekorištenog proizvoda ili povrat cjelokupnog iznosa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju