Nakon dva rasprodana koncerta u beogradskoj Barutani, Rundek Cargo Trio dolazi u Zagreb i u četvrtak, 18. lipnja nastupa u Tvornici kulture, a dan poslije zasvirat će hitove s novog albuma u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila


Novi album ‘Mostovi’ Rundek Cargo Tria s aktualnim siglom ‘Don Juan’ osvaja sve više srca ljubitelja dobre glazbe. Glazbena simbioza na drugom projektu iskusnog Darka Rundeka, violinistice Isabel i Dušana Vranića-Duca prema mišljenju najboljih hrvatskih kritičara zvuči prirodno, organski i odiše nestvarnom ljekovitom smirenošću.

Album 'Mostovi' snimljen je na prekrasnom otoku Braču čiji se utjecaj može osjetiti i na organskom i smirenom zvuku pjesama.

Na nadolazećim koncertima u Tvornici kulture i Tvrđavi sv. Mihovila, Rundek Cargo Trio predstavit će novi glazbeni materijal, ali i zasvirati starije Rundekove ‘stvari’ u kojima i danas svi rado uživaju, a nakon toga slijedi potpisivanje ‘Mostova’ i druženje s publikom.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete još uvijek kupiti online putem sustava Entrio i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Tvornica kulture, Rockmark, Aquarius CD shop, Atlas, Dirty Old Shop…) po cijeni od 80 kuna u pretprodaji, odnosno 100 kuna na dan koncerta.

Ulaznice za koncert na šibenskoj Tvrđavi za 19. lipnja 2015. možete kupiti po istim cijenama putem sustava Eventima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju