Nakon dva rasprodana koncerta u beogradskoj Barutani, Rundek Cargo Trio dolazi u Zagreb i u četvrtak, 18. lipnja nastupa u Tvornici kulture, a dan poslije zasvirat će hitove s novog albuma u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila


Novi album ‘Mostovi’ Rundek Cargo Tria s aktualnim siglom ‘Don Juan’ osvaja sve više srca ljubitelja dobre glazbe. Glazbena simbioza na drugom projektu iskusnog Darka Rundeka, violinistice Isabel i Dušana Vranića-Duca prema mišljenju najboljih hrvatskih kritičara zvuči prirodno, organski i odiše nestvarnom ljekovitom smirenošću.

Album 'Mostovi' snimljen je na prekrasnom otoku Braču čiji se utjecaj može osjetiti i na organskom i smirenom zvuku pjesama.

Na nadolazećim koncertima u Tvornici kulture i Tvrđavi sv. Mihovila, Rundek Cargo Trio predstavit će novi glazbeni materijal, ali i zasvirati starije Rundekove ‘stvari’ u kojima i danas svi rado uživaju, a nakon toga slijedi potpisivanje ‘Mostova’ i druženje s publikom.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete još uvijek kupiti online putem sustava Entrio i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Tvornica kulture, Rockmark, Aquarius CD shop, Atlas, Dirty Old Shop…) po cijeni od 80 kuna u pretprodaji, odnosno 100 kuna na dan koncerta.

Ulaznice za koncert na šibenskoj Tvrđavi za 19. lipnja 2015. možete kupiti po istim cijenama putem sustava Eventima.