Stomatološka poliklinika Arena se odlučila priključiti kampanji ‘Ostani doma’ radi čega je privremeno obustavila zahvate s pacijentima.

 S ciljem da im uvijek pruža vrhunsku uslugu na koju su navikli, poliklinika je implementirala prvi Virtualni stomatološki pregled u Hrvatskoj. Strukturiran je kao dio prvog stomatološkog pregleda pomoću kojeg se može konzultirati bez dolaska u polikliniku.

Pacijenti poliklinike Arena ili oni koji to žele postati jednostavno moraju ispuniti upitnik koji se nalazi na online obrascu te odgovoriti na pitanja vezana za zdravlje njihove oralne šupljine. Na dnu upitnika će moći opisati problem kojeg trenutačno imaju zbog kojeg su se prijavili na pregled. Ako posjeduju ortopan zubi mogu ga prenijeti na upitnik kako bi stomatolog imao jasniji uvid u stanje oralne šupljine. Sve što je potrebno učiniti nakon što se upitnik ispuni je ostaviti svoje kontakt podatke te će ih stomatolog kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Pacijenti zauzvrat mogu očekivati stručne odgovore i individualne savjete nakon što ispune upitnik Virtualnog stomatološkog pregleda.

Ova vrsta pregleda je besplatna i može služiti kao dodatna vrsta savjetovanja čak i ako niste sigurni da vam je potreban kompletan stomatološki pregled. Iz stomatološke poliklinike Arena poručuju kako je važno brinuti se za zdravlje oralne šupljine jer ono utječe na zdravlje sveopćeg organizma na koje sada treba staviti posebnu pažnju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju