U Hrvatsku je stigao TONYMOLY, predvodnik K-beautyja, trenda sve popularnije korejske beauty industrije.

Galerija Korejski beauty brend TONYMOLY stigao je u Hrvatsku - 4 Korejski beauty brend TONYMOLY stigao je u Hrvatsku - 7 Korejski beauty brend TONYMOLY stigao je u Hrvatsku - 9 +5 Korejski beauty brend TONYMOLY stigao je u Hrvatsku  

TONYMOLY je popularni korejski brend za njegu lica i tijela čiji su proizvodi ekološki orijentirani u neodoljivim pakiranjima koja su osvojila Instagram.

U Hrvatsku je stigao TONYMOLY, predvodnik K-beautyja, trenda sve popularnije korejske beauty industrije

Definitivni must have proizvodi su Panda's Dream So Cool stick za područje oko očiju koji u trenutku otklanja podočnjake, tamne mrlje i umor s očiju, zatim sheet maske, dermatološki skin - fit za svakodnevnu upotrebu kod kuće. Nezaobilazni proizvodi također su Tako Bubble Pack maska za čišćenje lica koja je, s moćnim sastojcima algi, crnog blata i ugljena, savršena za čišćenje i eksfolijaciju lica te BBO lip balmovi koji će sa SPF faktorom zaštititi vaše usne i "pripremiti" ih za poljupce.

Trend korejske beauty industrije, poznat kao K-beauty, osvojio je svijet, a njegov ideal je ujednačen ten i sjajna koža. Brend TONYMOLY ima kvalitetu, jednostavan način upotrebe i izuzetan dizajn te čini njegu kože jednostavnijom, zabavnijom i učinkovitijom. Ime brenda u prijevodu na engleski znači putting style into packaging što je ujedno i slogan branda.

TONYMOLY nastao je 2006. godine, a danas je dostupan u 50 zemalja te čak 12.100 prodajnih mjesta. Proizvodi su kvalitetni, ekološki orijentirani te se za njihovu proizvodnju koriste prirodni sastojci. Tajna TONYMOLY uspjeha je spajanje posljednjih tehnoloških otkrića s jedinstvenim, zaigranim pakiranjem.

Korejski beauty brend TONYMOLY stigao je u Hrvatsku - 1 Korejski beauty brend TONYMOLY stigao je u Hrvatsku (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju