Loša frizura može se dogoditi svakome, ali kada se dogodi poznatim osobama koje si u svakom trenutku mogu priuštiti usluge najboljih frizera, jednostavno se morate zapitati - kako?

U lošim frizurama ipak prednjače slavni muškarci koji se, za razliku od poznatih dama, ne brinu previše o svojoj kosi. S druge strane, ima i onih koji se previše brinu o njoj, pa u želji da uvijek izgledaju dobro i zanimljivo pretjeraju s frizerskim eksperimentima.

Jedan od slavnih frajera iz potonje skupine svakako je David Beckham. Kada je jednom prilikom gostovao u showu britanskog voditelja Grahama Nortona, prokomentirao je neke od svojih legendarnih frizura.

Ne sramim se ni jedne od njih, kazao je. Nekih bi se trebao sramiti, dobacio mu je Graham uz salve smijeha i pokazao mu, između ostalog, njegove cornrowse.

Iza tog naziva skrivaju se sitne pletenice koje su u pojedinim dijelovima svijeta već tisućljećima poznate kao tradicionalna frizura.

Da, to je možda bila loša odluka. I loš trenutak. Išao sam u Južnoafričku Republiku s reprezentacijom Engleske i susreo sam se s Nelsonom Mandelom. Te fotografije… To je razlog zašto žalim zbog te frizure, priznao je naposljetku David.

U galeriji pogledajte još loših frizura koje ne možemo oprostiti slavnim frajerima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju