Želite napraviti savršene kovrče bez upotrebe uvijača? U tome će vam pomoći neočekivan 'alat'

Beauty blogerica Charmie Janee oduševila je korisnike društvenih mreža videom u kojem pokazuje kako kosu možete nakovrčati uz pomoć spužvica za suđe.

Prije nego se zapitate zašto biste koristili spužvice umjesto viklera, Charmie ima odgovor za vas. Zato što su kovrče i valovi drugačiji nego kod standardnih viklera ili uvijača i puno ljepše 'padaju'.


Korisnice Facebooka koje su već isprobale ovu metodu kažu da je sjajna za dugu kosu zato što nju vikleri ne mogu dobro nakovrčati i puno je ugodnije spavati sa spužvicama na glavi ukoliko kosu želite nakovrčati preko noći. Ove ljetne sezone kovrče i valovi i dalje su u modi stoga se poigrajte sa svojom kosom i isprobajte ovu super frizuru.

 

Metoda je jednostavna - uzmite pramen kose, namotajte ga na sredinu spužvice koju ćete zatim preklopiti i učvrstiti gumicom za kosu. Ponavljajte postupak dok na uvijete svu kosu.

Za tanku kosu koristite male spužvice, a za čvršće i deblje vlasi veće spužve, savjetuje Charmie. Njezin video koji je do sada pregledan više od 5 milijuna puta pogledajte u nastavku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju