Na čelu najveće regionalne kozmetičke kuće Kozmetika Afrodita punih je 50 godina njena osnivačica, Danica Zorin Mijošek. Ova se priča ispisuje ukorak sa znanošću i prirodom, na samom svjetskom vrhu proizvodnje kozmetičkih preparata.

Punih pola stoljeća Kozmetika Afrodita je predana prirodi, ljepoti i kvaliteti. Iz tih vrijednosti je u 50 godina djelovanja stvoreno više od 650 kozmetičkih proizvoda koji su bili ili jesu dijelom života gotovo svake žene i obitelji u regiji, dok se tvrtka nalazi na samom vrhu svjetskih proizvođača kozmetike. Afrodita ne slijedi trendove, nego ih stvara već 50 godina.

Snaga prirode je ono u što je oduvijek vjerovala osnivačica tvrtke - Danica Zorin Mijošek, a tu viziju je i ostvarila. Prirodni sastojci su temelj svih proizvoda, a u vlastitim razvojnim laboratorijima znanstveni tim Kozmetike Afrodita sve omjere u proizvodima dovodi do savršenstva.

Priča o nastajanju Kozmetike Afrodita je priča o inovacijama, poslovnoj izvrsnosti, kvaliteti, društvenoj odgovornosti, uspjehu i povjerenju, ali prvenstveno o ljepoti. Ova priča traje 50 godina i ona se ispisuje i dalje: ukorak sa znanošću i uz uski dodir s prirodom. Iznimno sam ponosna što se moja vizija ostvarila.

Kozmetika Afrodita je postala ne samo iznimno uspješna kozmetička tvrtka, nego i novi sinonim za ljepotu i vrhunske kozmetičke proizvode čija je kvaliteta besprijekorna, ističe osnivačica i direktorica tvrtke, Danica Zorin Mijošek.

PRIČA KOJA POČINJE OD KRAJA

Kozmetika Afrodita je priča koja zapravo započinje od kraja – od korisnika, razumijevanja njihovih želja, potreba i očekivanja. Afroditina priča ima jednostavan cilj, oduševiti i pomoći da se u svojoj koži osjećamo lijepo.

50 godina djelovanja i zlatnu obljetnicu Kozmetika Afrodita obilježava ekskluzivno: raskošnom linijom za njegu kože PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional. Linija je obogaćena čistim česticama zlata koje na kožu djeluju iznimno poticajno.

Zlato je znak uspjeha, metafora izvrsnog, simbol glamura i prestiža koji u punom sjaju kraljuje i na području kozmetike. 50 godina uspjeha, koji je predan ljepoti, obilježavamo na jedini mogući način – zlatnom linijom.

Čestice zlata su sinergijski povezane sa sojinim izoflavonima i iznimno visokom koncentracijom dermo-kozmetičkih sastojaka kako bi bitno poboljšali tonus kože i djelovali intenzivnim učinkom na korekcije bora, kaže direktorica Afrodita Kozmetike, Danica Zorin Mijošek.


PURE GOLD Divine linija, u kojoj su raskošni LIFTING SERUM i RASKOŠNO ULJE ZA LJEPOTU Afrodita Professional, rezultat je najnovijih dostignuća u znanosti, najboljih 50 i više aktivnih sastojaka i velikog stvaralačkog nadahnuća svih uključenih u proces nastanka linije.

Iako je kozmetika Afrodita omiljeni ženski brend u regiji, oduševljava i muškom linijom te proizvodima za bebe i djecu. Njezini su vrhunski proizvodi testirani u neovisnim svjetskim institucijama u kojima postižu rezultate izvrsnosti.

Kozmetika Afrodita je razvila i usavršila i liniju Afrodita Professional koja je namijenjena za stručno korištenje u kozmetičkim salonima, ali i za daljnju njegu kod kuće. Proizvodi namijenjeni za profesionalnu upotrebu koriste se u gotovo 20 tisuća kozmetičkih i wellness salona diljem svijeta.

Ekskluzivna Linija PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional je dostupna u 3 Afrodita beauty&shop centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) te u novom Afrodita web shopu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju