Jakne od prave ili umjetne kože odličan su izbor za prijelazno razdoblje, pa ne čudi što njima obiluju i brojne proljetne kolekcije.

Galerija Kožnate jakne hit su svakog proljeća H&M jakna, 49,99 eura Reserved jakna, 39,99 eura +7 Sinsay jakna, 22,39 eura

Kožnata jakna sjajno će se uklopiti u dnevne i večernje kombinacije – odlično će izgledati uz običnu majicu i traperice, ali i večernju haljinu.

Taj fleksibilni odjevni komad divno će se složiti s tenisicama, gležnjačama i cipelama s visokom potpeticom.

Reserved jakna, 39,99 eura Reserved jakna, 39,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći mnogobrojni modeli za različite ukuse i konfekcijske veličine – od strukiranih kratkih jakni koje razotkrivaju figuru do predimenzioniranih dužih modela koji skrivaju ženstvenu siluetu.

I ove godine među najpopularnijim modelom jakni svakako će biti one motorističkog stila s mnoštvo zatvarača, a nosit će se i elegantniji kožnati sakoi.

Od 23 eura: 10 modela tenisica koje ćemo nositi ovog proljeća Bijele tenisice popularan su izbor među brojnim damama Rodea tenisice, 45,95 eura Reserved tenisice, 22,99 eura +7 H&M tenisice, 39,99 eura

Od pet eura: 10 suknji koje ćemo nositi na posao i na kavice ovog proljeća Suknje olovka kroja nikad ne izlaze iz mode Reserved suknja, 17,99 eura H&M suknja, 29,99 eura +7 Sinsay suknja, 4,99 eura

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela jakni od prave i umjetne kože, a koje se mogu kupiti po cijeni od 23 do 299 eura.

Mango jakna od prave kože, 299,99 eura Mango jakna od prave kože, 299,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju