Britanska kraljica Elizabeta II. nedavno je proslavila 91. rođendan, a na tronu Ujedinjenog Kraljevstva već je 65. godina. I dok se o njezinom staylingu, navikama i zdravom režimu prehrane gotovo sve zna, javnost je manje upoznata s njezinim beauty rutinama. Kraljica je, naime, već 28 godina vjerna jednoj nijansi laka za nokte

Kraljica Elizabeta dokazala je da ima vrlo specifičan ukus. Budući da obožava torbice s britanskim potpisom Launer, posjeduje ih preko 200, ali u drugim bojama. Dan završava s čašom šampanjca i ne kreće na put bez svoje omiljene čokoladne torte.

Ballet Slippers je nježno nude roza nijansa laka koju odabiru brojni celebrity

Stoga, nije veliko iznenađenje da ima i posebne rituale što se tiče njege noktiju. Kraljica, naime, nosi samo jednu posebnu nijansu roze boje iz Essie kolekcije. Ballet Slippers je nježno nude roza nijansa laka koju odabiru brojni celebrity, mladenke te beauty bloggerice.

Upravo toj nijansi laka kraljica Elizabeta vjerna još od 1989. godine, kada je kraljičin frizer zamolio Essie Waigarten osobno da joj pošalje jedinu boju laka koju bi njezino veličanstvo moglo nositi. Obzirom da kraljica često nosi komplete u jarkim bojama, gotovo nude varijanta laka savršen je izbor budući da pristaje uz sve njezine modne kombinacije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju