Kraljica Letizia ljubiteljica je klasično krojenih modnih komada koje laskaju njezinoj figuri. Jednom kad kupi odjevni komad ona će ga nositi opet i iznova.

Galerija Kraljica Letizija je ljubiteljica haljina klasičnog kroja koje možee nositi opet i iznova Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera +0 Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera 2019. godine

Pokazala je to nedavno u Madridu na sastanku po imenu "Konkurentske prednosti snimanja u Španjolskoj", a u organizaciji državnog tajnika za telekomunikacije i digitalnu infrastrukturu, španjolske Filmske komisije te investicijske tvrtke ICEX-Invest.

Španjolska kraljica za ovu je priliku odabrala crvenu haljinu A kroja s potpisom Caroline Herrere koju karakterizira zatvarač s prednje strane modela. Midi haljina bez rukava razotkrila je njezinu preplanulu put, ali i fit figuru.

Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia u svojem ormaru ima ovu haljinu već oko tri godine. Prvi puta ju je nosila u rujnu 2019. godine na primanju u čast španjolske košarkaške reprezentacije. Tada ju je sparila s crvenim štiklama otvorenih peta.

Ovoga puta odlučila se za štikle u boji kože s vrtoglavom potpeticom koje su produžile cijelu figuru. Kombinaciju je zaokružila s crvenom torbicom zmijskog uzorka i visećim naušnicama brenda Jose Luis.

Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera 2019. godine Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera 2019. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju