Španjolska kraljica još je jednom demonstrirala svoj sjajni stil. Lijepa 48-godišnjakinja sudjelovala je na sastanku organizacije „BBVA Microfinance“ koji se održao u Madridu.

Tema sastanka bio je položaj žena u Južnoj Americi u vremenu velike globalne krize. Raspravljalo se o svim izazovima s kojima se one trenutačno susreću zbog posljedica pandemije i projektima koji su pokrenuti kako bi im se pomoglo u poboljšanju kvalitete njihova života.

Elegantna kraljica na sastanak je došla u asimetričnoj haljini brenda Pedro del Hierro koju je kombinirala sa salonkama Manola Blahnika i torbicom Caroline Herrere.

Osim asimetričnog kroja, haljina je posebna i zato što su joj svi rubovi rašiveni. Da je kojim slučajem kraljica odabrala takvu kariranu haljinu jednostavnog klasičnog kroja, završni dojam sigurno bi bio manje upečatljiv, ali zato je ovaj model itekako zanimljiv zbog navedenih značajki.

S prvim danima jeseni obično se pomalo vraćamo kariranom uzorku nakon ljetne dominacije cvjetnih i tropskih motiva. Karirane haljine odličan su odabir i za ovu jesensko-zimsku sezonu pa slobodno iz ormara izvadite svoje stare modele i dajte im novu priliku u kombinaciji s kožnatom jaknom ili pak vječnim bež balonerom.

U galeriji pogledajte kakve još karirane komade u svom ormaru ima Letizia i kako ih kombinira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju