Španjolska kraljevska obitelj sudjelovala je na prikazivanju muke Kristove u španjolskom Chinchonu. Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia zajedno s kćerima, princezama Leonor i Sofijom, bili su dio 60. obljetnice poznatog prikazivanja Muke Gospodnje.

Galerija Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu +4 Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu

Kraljevsku obitelj srdačno su dečekali mještani pa su neko vrijeme proveli u pozdravljanju s građanima. Ovo je bilo prvo javno pojavljivanje princeza u javnosti 2023. godini.

Sve tri članice kraljevske obitelji za ovu prigodu odabrale su jednostavna modna izdanja. Zbog slične fizičke građe, mama i kćeri često dijele garderobu što se dogodilo i ovaj put.

Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu (Foto: Profimedia)

Tako je u ovoj prigodi kraljica Letizia nosila bijelu bluzu s crnim vezom brenda Sfera koju je u travnju 2022. godine prva nosila princeza Sofia.

Princeza Sofia u travnju 2022. Princeza Sofia u travnju 2022. (Foto: Profimedia)

Kraljica je uz bluzu nosila crne hlače, a kada je u pitanju obuća odlučila se za crne balerinke modne kuće Hugo Boss. Izdanje je upotpunila okruglim naušnicama s biserima.

Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina (Foto: Profimedia)

Princeza Leonor nosila je sivi vuneni prsluk Roberta Verina koji je u siječnju 2023. godine nosila njezina majka. Uparila ga je s crnim džemperom i bijelim trapericama. I obuću je posudila iz majčinog ormara. Nosila je crne cipele brenda Adolfo Dominguez koje je Letizia prvi put nosila u travnju 2018. godine.

Princeza Sofia nosila je majicu na prugice s crnim trapericama i crnom kožnom jaknom te bijele tenisice.

Kraljica Letizia u tako efektnoj kombinaciji iz Zare koja zaslužuje ponovno nošenje Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na proslavi Zlatne štikle i torbica benda Magrit Kraljica Letizia u kompletu iz Zare +0 Kraljica Letizia

Njihova nova, ali i stara izdanja u spomenutim komadima možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu Španjolska kraljevska obitelj u Chinchónu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju