U Španjolskoj se 12. listopada slavi Nacionalni dan. Na taj državni praznik Španjolci obilježavaju prvi dolazak Kristofora Kolumba u Ameriku.

Galerija Kraljica Letizia Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na vojnoj paradi sa svojim kćerkicama Sofijom i Leonor Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na vojnoj paradi sa svojim kćerkicama Sofijom i Leonor +2 Kraljica Letizia u istoj kombinaciji 2018. godine

Tim povodom održala se i velika vojna parada na koju je došla i kraljevska obitelj. Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. stigli su na paradu u društvu svojih kćerkica, princeze Leonor i princeze Sofije.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na vojnoj paradi sa svojim kćerkicama Sofijom i Leonor Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na vojnoj paradi sa svojim kćerkicama Sofijom i Leonor (Foto: Getty Images)

Lijepa kraljica još je jednom razbila prastari mit o odijevanju poznatih osoba prema kojem se one na važnim događanjima nikad ne pojavljuju u istoj odjeći.

Letizia je za ovu prigodu odabrala staru kombinaciju koju je već nosila nekoliko puta, između ostalom u Japanu 2017. godine i na jednoj ceremoniji dodjele priznanja 2018. godine.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia u haljini i kaputu Felipea Varele i štiklama brenda Lodi (Foto: Getty Images)

Izdanje sastavljeno od baršunaste crvene haljine Felipea Varele, crvenog kaputa s potpisom istog dizajnera i crno-crvenih salonki brenda Lodi bilo bi šteta zaboraviti jer se uistinu radi o efektnoj i elegantnoj kombinaciji koju se ne isplati čuvati u ormaru, nego je treba maksimalno iznositi.

Španjolska kraljica nikad se ne ustručava reprizirati svoje omiljene odjevne komade i to je još jedan od razloga zbog kojih njezin stil ima toliko poklonika.

Kraljica Letizia u Japanu 2017. godine Kraljica Letizia u istoj kombinaciji 2018. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju