Španjolska kraljica otputovala je u Cordobu, glavni grad andaluzijske pokrajine. Povod njezina posjeta Cordobi bilo je proglašenje dobitnika nagrade "Princesa de Girona" u kategoriji umjetnosti i književnosti.

Galerija Haljina brenda Cayro, 96,90 EUR Kraljica Letizija u Cordobi je dočekana uz ovacije okupljenih građana Kraljica Letizia u haljini brenda Cayro +2 Kraljica Letizia u Cordobi

Ceremonija je održana u kazalištu Gran Teatro, u kojem su se kraljici predstavile brojne inicijative i organizacije u kojima se okupljaju mladi talenti.

Kraljica Letizija u Cordobi je dočekana uz ovacije okupljenih građana Kraljica Letizia u Cordobi je dočekana uz ovacije okupljenih građana (Foto: Profimedia)

Letizia je u Cordobi dočekana uz ovacije okupljenih građana, među kojima se našlo i onih željnih selfija s kraljicom.

Od 15 eura: 15 modela haljina za krstitke, vjenčanja i druge posebne prilike S malom crnom haljinom teško se može pogriješiti H&M haljina, 30,99 eura C&A haljina, 79,99 eura +12 Boohoo haljina, 17 eura

Izgledala je fantastično u haljini brenda Cayro pod nazivom Violeta, koja je novitet u njezinoj garderobi. Model midi kroja s naglašenim ramenima izgleda kao posveta modnoj estetici 80-ih.

Kraljica Letizia u haljini brenda Cayro Kraljica Letizia u haljini brenda Cayro (Foto: Profimedia)

Haljina ukrašena živopisnim i raznobojnim cvjetnim uzorkom u struku se veže ušivenim prednjim remenom, koji se može regulirati uz pomoć kopče.

Kraljica Letizia nosila je salonke i torbicu brenda Magrit Kraljica Letizia nosila je salonke i torbicu brenda Magrit (Foto: Profimedia)

Kraljica je ovu razigranu kreaciju nadopunila ružičastim salonkama modnog brenda Magrit, koje je već nosila u raznim prigodama te pismo-torbom u gotovo identičnoj nijansi.

Haljina brenda Cayro, 96,90 EUR Haljina brenda Cayro, 96,90 EUR (Foto: Cayro)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju