U madridskoj župnoj crkvi Gospina Uznesenja održano je primanje svete potvrde, a jedna od krizmanica bila je i španjolska princeza Sofia, kći kralja Felipea VI. i kraljice Letizije.

Galerija Kraljica Letizia s princezom Leonor Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije Kraljica Letizia s torbom brenda Furla +2 Princeza Leonor i kraljica Letizia

Tim povodom okupio se velik dio španjolske kraljevske obitelji, na čelu s Letizijom, koja je pokazala kako je i u takvim prigodama modno nepogrešiva.

Kraljica Letizia s princezom Leonor Kraljica Letizia s princezom Leonor (Foto: Profimedia)

Španjolska kraljica za krizmu svoje kćeri odjenula je vrlo decentnu i jednostavnu kombinaciju u nježnim nijansama. Iz svoje garderobe opet je izvadila odjevne komade s potpisom brenda Hugo Boss koje je već nosila.

15 odijela za svadbe, krizme i druge svečane prigode već od 22 eura Missguided, sako 12,53 EUR, hlače 10,25 EUR New Yorker, sako 29,99 EUR, hlače 19,99 EUR H&M, sako 35, 99 EUR, hlače 29,99 EUR +12 Pieces (About You), sako 39,99 EUR, hlače 20,90 EUR

Ružičastu bluzu kratkih lepršavih rukava spojila je sa širokim bijelim hlačama ukrašenim pripadajućim remenom sa srebrnom kopčom.

Nosila je i bijelu torbu brenda Furla napravljenu od glatke kože, a na nogama je imala svoj omiljeni proljetno-ljetni model obuće.

Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije (Foto: Profimedia)

Za kraljicu je i službeno otvorena sezona nošenja espadrila, obuće koju jednostavno obožava i ne skida je sa sebe tijekom ljetnih mjeseci. U svojoj kolekciji cipela ima razne modele espadrila u svim bojama, a ovaj put odabrala je model s bijelim platnenim gornjištem koji potpisuje brend Macarena.

Više mi se sviđa kombinacija...

glasova:

Kraljica Letizia 2021. na krizmi princeze Leonor Kraljica Letizia 2021. na krizmi princeze Leonor (Foto: Guliver Images)

Kraljica Letizia u Zagrebu: Elegantna kombinacija začinjena baš efektnim štiklama i torbicom Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na samitu +2 Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju