Oči svijeta danas su uprte u Veliku Britaniju. Krunidba kralja Charlesa III. održava se u Westminsterskoj opatiji u Londonu, 70 godina nakon krunidbe kraljice Elizabete II. koja je na prijestolje službeno sjela 2. lipnja 1953. godine i ostala na čelu britanske monarhije sve do svoje smrti u rujnu prošle godine.

Galerija Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi +2 Kraljica Letizia s efektnim šeširom na krunidbi

I dok se politički komentatori bave analizom novog kralja i budućnosti britanske monarhije, ljubitelji kraljevske mode posvetit će se analizi odjevnih kombinacija prisutnih dama.

Za njih je ovo uistinu uzbudljiv dan jer su se na istom mjestu okupile neke od najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji na svijetu. Jedna od njih je i španjolska kraljica Letizia.

Jill Biden na krunidbu je stigla u plavom kompletu i nepogrešivim štiklama Jill Biden na krunidbi Charlesa III. Jill Biden na krunidbii Charlesa III. - 2 Jill Biden na krunidbi Charlesa III. +2 Jill Biden na krunidbi Charlesa III. - 5

Ona je na krunidbu došla odjevena u fantastičan komplet efektne ružičaste boje sastavljen od suknje ravnog kroja i peplum-sakoa ukrašenog vezenim detaljima.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi (Foto: Profimedia)

Odabrala je i vrlo impozantan šešir, koji je njezine odjevne komade bacio u drugi plan. Efektni šeširi i fascinatori važan su dio ovakvih kraljevskih prigoda u britanskoj monarhiji, a Letizia se na krunidbi pojavila u modelu koji definitivno plijeni pažnju na svakom koraku.

Je li kraljica Letizia odabrala dobar šešir za krunidbu?

glasova:

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju