Španjolska kraljica Letizia doputovala je u Švicarsku kako bi prisustvovala konferenciji Svjetske zdravstvene organizacije kojoj je tema zagađenje zraka.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica je visoke čizme sakrila ispod suknje Kraljica Letizia +0 Kraljica Letizia u stožeru Svjetske zdravstvene organizacije

Poboljšajte kvalitetu zraka, borite se protiv klimatskih promjena i spasite živote, moto je konferencije koja se održava u stožeru SZO-a u Ženevi.

Letizia je ovom prigodom odradila i nekoliko poslovnih sastanaka, a za tu obvezu odabrala je vrlo konzervativan stajling s jednim modernim "dodatkom".

Kostim u sivoj boji i bijelu košulju kombinirala je s visokim čizmama španjolskog dizajnera Adolfa Domingueza.

Kraljica je visoke čizme sakrila ispod suknje Kraljica je visoke čizme sakrila ispod suknje (Foto: Getty Images)

Čizme iznad koljena iznimno posljednjih sezona najpopularniji su model jesenske i zimske obuće, ali mnogi će se složiti da baš i nisu primjerene za sve prigode. Međutim, kraljica ih je mudro sakrila ispod suknje i tako izbjegla potencijalne kritike na svoj račun. Da je u ovoj službenoj prigodi visoke čizme nosila uz kratku suknju ili ih umetnula u hlače, završni dojam bio bi potpuno drugačiji i vjerojatno bi izazvala komentare dežurnih dušobrižnika na društvenim mrežama.

Jesu li visoke čizme primjerene za ozbiljne poslovne prigode?

glasova:


Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju