Kraljica Letizia prisustvovala je proslavi 10. godišnjice izlaska jednog španjolskog poslovnog magazina. Zablistala je u vrlo elegantnoj kombinaciji s modnim dodacima komercijalnih brendova

Kraljica Letizia prije udaje bila je uspješna novinarka i televizijska voditeljica, ali je zbog ljubavi prekinula karijeru i posvetila se kraljevskim dužnostima.

Unatoč tome uvijek pronađe vremena kako bi pružila podršku svojim bivšim kolegama pa je tako došla na proslavu 10. godišnjice prvog izlaska poslovnog magazina 'El Economista' koja se održala u Madridu.

Kraljica Letizia na proslavi u Madridu nosila je Mango štikle i Zara naušnice.

Nosila je elegantni kombinezon modne kuće Hugo Boss. Model u bijeloj i tamno plavoj boji košta 595 dolara (3.946 kuna), a ovaj skuplji odjevni komad kombinirala je s modnim dodacima komercijalnih brendova koji se prodaju po pristupačnim cijenama.

Nosila je crvene Mango štikle (349 kuna) koje su podigle čitavu kombinaciju i dodale joj malo 'vatre', baš kao i jarko crveni ruž kojim je naglasila usne. Od nakita je imala samo viseće Zara naušnice (99 kuna).

U pitanju su dva popularna španjolska brenda pa je kraljica još jednom dokazala da preferira rad 'domaćih' dizajnera iz španjolske modne industrije koju sa zadovoljstvom predstavlja u svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju