Španjolska kraljica Letizia održala je govor na Forumu protiv raka pod nazivom "Por Un Enfoque Integral" održanom u Madridu povodom Svjetskog dana borbe protiv raka. Za ovu prigodu Letizia je izabrala ženstvenu kombinaciju sačinjenu od čizama do bedara i suknje 'pencil' kroja.

Galerija

 

Smeđu suknju od velura španjolskog brenda Uterqüe koja s prednje strane ima kopčanje na gumbe kraljica Letizia kombinirala je uz crne čizme brenda Magrit koje sežu do bedara i imaju tanku visoku potpeticu. Pripadnice kraljevskih obitelji obično je nemoguće vidjeti u ovako atraktivnom modelu čizama, ali Letizia ih je učinila nosivima i za kraljice jer uz njih nosi dužu suknju koja prekriva dio čizama.

Pripadnice kraljevskih obitelji obično je nemoguće vidjeti u atraktivnim čizmama do bedaraVitki struk lijepe 46-godišnje Španjolke dodatno je naglasio remen s metalnim detaljima, a pažnju je privukao i jedan odjevni gaf. Naime, kada je bila blizu blica fotoaparata kraljici se ispod crnog topa nazirao bijeli grudnjak.

Osmi Forum protiv raka održao se u organizaciji neprofitne udruge Spanish Association against Cancer koje je kraljica Letizia počasna predsjednica.

Kraljica Letizia u čizmama do bedara i suknji \'pencil\' kroja - 8
Kraljica Letizia u čizmama do bedara i suknji 'pencil' kroja (Foto: Guliver/Cover Images)