Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. prisusvovali su dodjeli nagrada zaklade "Princesa de Girona", koja se održala u gradu Girona.

Galerija Kraljica Letizia Letizia na dodjeli nagrada u pratnji supruga Letizia u crvenoj haljini Caroline Herrere +0 Letizia obožava nositi crvene haljine Sve su oči bile uprte u 45-godišnjakinju koja je zablistala u crvenoj haljini svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere u kombinaciji s vrtoglavim štiklama u istoj boji.
Letizia na dodjeli nagrada u pratnji supruga Letizia na dodjeli nagrada u pratnji supruga (Foto: Getty Images)
Kada želimo igrati na sigurno i odabrati haljinu u kojoj ćemo se osjećati ugodno, često posežemo za malom crnom haljinom, provjerenim svevremenskim odjevnim klasikom koji nas neće razočarati ni u jednoj prigodi.

Ako pak želimo naglasiti svoju ženstvenost i ostaviti senzualan dojam, sjajan odabir svakako je crvena haljina u kojoj se svaka žena može osjećati kao kraljica.
Letizia u crvenoj haljini Caroline Herrere Letizia u crvenoj haljini Caroline Herrere (Foto: Getty Images)
Mnoge ankete pokazale su i da se žene osjećaju vrlo samouvjereno kada nose ovaj vatreni model haljine te raste im samopozdanje, stoga ne bismo trebale oklijevati prilikom njezine kupovine.

Volite li nositi crvene haljine?

glasova:

Letizia obožava nositi crvene haljine Letizia obožava nositi crvene haljine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju