Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. prisusvovali su dodjeli nagrada zaklade "Princesa de Girona", koja se održala u gradu Girona.

Galerija Kraljica Letizia Letizia na dodjeli nagrada u pratnji supruga Letizia u crvenoj haljini Caroline Herrere +0 Letizia obožava nositi crvene haljine Sve su oči bile uprte u 45-godišnjakinju koja je zablistala u crvenoj haljini svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere u kombinaciji s vrtoglavim štiklama u istoj boji.
Letizia na dodjeli nagrada u pratnji supruga Letizia na dodjeli nagrada u pratnji supruga (Foto: Getty Images)
Kada želimo igrati na sigurno i odabrati haljinu u kojoj ćemo se osjećati ugodno, često posežemo za malom crnom haljinom, provjerenim svevremenskim odjevnim klasikom koji nas neće razočarati ni u jednoj prigodi.

Ako pak želimo naglasiti svoju ženstvenost i ostaviti senzualan dojam, sjajan odabir svakako je crvena haljina u kojoj se svaka žena može osjećati kao kraljica.
Letizia u crvenoj haljini Caroline Herrere Letizia u crvenoj haljini Caroline Herrere (Foto: Getty Images)
Mnoge ankete pokazale su i da se žene osjećaju vrlo samouvjereno kada nose ovaj vatreni model haljine te raste im samopozdanje, stoga ne bismo trebale oklijevati prilikom njezine kupovine.

Ankete

(7049) Volite li nositi crvene haljine?

rezultati povratak glasova465
rezultati

Letizia obožava nositi crvene haljine Letizia obožava nositi crvene haljine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju