Španjolska kraljica Letizia u četvrtak je sudjelovala na proslavi stote obljetnice prve španjolske medicinske zračne evakuacije u madridskoj zračnoj bazi Cuatro Vientos.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u kratko jakni od tvida i bijelim hlačama Kraljica Letizia u bijelim hlačama i jakni od tvida +1 Kraljica Letizia u bijelim hlačama - 3

Za pvu prigodu uvijek elegantna Letizia odjenula je kariranu ružičastu jaknu od tvida španjolske modne kuće Mirto. Kratko rezanu jaknu krase zlati gumbi, a njezina cijena je 390 eura.

Uz efektnu jaknu, kraljica je odjenula po mnogima najljepši i najelegantniji model hlača za topliji dio godine. Nosila je bijele hlače na crtu, širokih, lepršavih nogavica koje su elegantno izdanje učinile još ljepšim.

Kraljica Letizia u kratko jakni od tvida i bijelim hlačama Kraljica Letizia u kratko jakni od tvida i bijelim hlačama (Foto: Profimedia)

Zaljubljenice u modu obožavaju nositi ovakve modele hlača u toplijem dijelu godine i zbog boje, ali i zbog ugodnog kroja zahvaljujući kojem se lakše podnose vrućine.

Jesu li bijele hlače najljepši model za topliji dio godine?

glasova:

Bež štikle modne kuće Martinelli Bež štikle modne kuće Martinelli (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju obuća, kraljica se odlučila za bež cipele s nekoliko centimetara visokom petom i zlatnim detaljem na prednjem tijelu.

Model štikli s otvorenom petom dio je ponude modne kuće Martinelli.

A štikle su baš elegantne: Kraljica Letizia u suknji koju žene obožavaju nositi na posao Kraljiica Letizia Španjolski kraljevski par na dodjeli nagrada Koraljno izdanje kraljice Letizije - 5 +3 Koraljno izdanje kraljice Letizije - 4

Izdanje je uputpunila ružičastom torbicom španjolskog brenda Pons Quintana.

Kraljica Letizia u bijelim hlačama i jakni od tvida Kraljica Letizia u bijelim hlačama i jakni od tvida (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju