Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe trenutačno su na svojoj prvoj kraljevskoj turneji po subsaharskoj Africi. Tijekom trodnevnog posjeta par boravi u Luandi, glavnom gradu Angole, a domaćin im je predsjednik João Lourenço.

Galerija Kraljica Letizia Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije +2 Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije

U utorak su na Sveučilištu Cuazna u Angoli sudjelovali na prezentaciji o slikama španjolskog umjetnika Joana Miroa.

Kraljica Letizia za ovu je prigodu odjenula modnu kombinaciju s kojom je nemoguće pogriješiti i koja uvijek izgleda besprijekorno.

Na sveučilište je stigla u elegantnoj bijeloj bluzi dugih rukava s preklopom na prednjem dijelu, koju je uparila s crnom suknjom olovka kroja, s pojasom oko struka zavezanim u mašnu.

Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Ova sigurna kombinacija kojom vladaju klasični komadi jedna je od onih u kojoj žene uvijek izgledaju elegantno i profinjeno, a savršen je odabir za poslovne prigode. Njezine nepogrešivosti svjesna je i kraljica Letizia.

Ziheraško izdanje koje obožavaju žene diljem svijeta kraljica je upotpunila crnim štiklama od brušene kože i kožnom torbicom sa zlatnim metalnim detaljem.

Zelena midi divotica: Haljina koju kraljica Letizia s razlogom nosi već petu godinu Kraljica Letizia Kraljica Letizia u zelenoj haljini i crnim štiklama Španjolski kraljevski par +3 Kraljica Letizia u zelenoj haljini koju nosi od 2018. godine

Točka na i nepogrešivog izdanja bila je kosa oblikovana u elegantnu punđu, a kraljica je nosila i efektne viseće naušnice.

Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije Nepogrešivo izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju