Španjolska kraljica Letizia ovaj je tjedan otputovala u Sjedinjene Američke Države, a tijekom dvodnevnog posjeta obišla je i institut Cervantes u Los Angelesu. Odradla je i radni sastanak s voditeljima centra, a za tu prigodu odjenula se u crvenu boju od glave do pete.

Galerija Kraljica Letizia u crvenom odijelu - 1 Kraljica Letizia u crvenom odijelu - 2 Kraljica Letizia u crvenom odijelu - 3 +2 Kraljica Letizia u crvenom odijelu - 4

Nosila je crveno odijelo španjolskog dizajnera Roberta Torretta, koje u svojem ormaru ima već nekoliko godina. Odijelo čine strukirani crveni sako i hlače zvonolikog kroja. Uparila ga je s crvenim cipelama, a prilikom dolaska preko ramena je prebacila i crveni vuneni kaput modne kuće Carolina Herrera.

Kraljica Letizia u crvenom odijelu - 2 Kraljica Letizia u crvenom odijelu - 2 (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia ovo je odijelo nosila i u drugim prigodama, a radi se o kombinaciji kojoj bi čistu peticu zasigurno dala i hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović, koja je u više prigoda nosila upravo crveno odijelo.

Posljednji put učinila je to na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru kada je zajedno sa suprugom Zoranom Milanovićem bodrila hrvatske nogometaše dok su igrali protiv Belgije.

Sanja Musić Milanović u Katru Sanja Musić Milanović u Katru (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Crveno odijelo nosila je i prilikom posjeta Madridu u lipnju ove godine.

Koja vam je bolja? Kombinacije Sanje Musić Milanović za susrete s kraljicom Letizijom Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu +3 Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu

Odjenula ga je za odlazak u razgledavanje Kraljevskoga kazališta u društvu kraljice Letizije.

Prva dama tijekom posjeta Madridu Prva dama tijekom posjeta Madridu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju