Kada joj se svidi neki odjevni komad, kraljica Letizia voli ga nositi opet i iznova. Najviše pak voli nositi nenametljivo elegantne odjevne komade španjolskih modnih brendova.

Galerija Kraljica Letizija u istoj maksi haljini Massima Duttija - 4 Kraljica Letizija u istoj maksi haljini Massima Duttija - 1 Kraljica Letizia na otvorenju izložbe u Madridu 2023. godine +4 Massimo Dutti maksi haljina s confetti uzrokom iz 2019. godine

Španjolska kraljica dokazala je to i prilikom odlaska na izložbu "Nebrija: The Pride of Being a Grammarian" (Nebrija: Ponosan što sam gramatičar) u Državnoj knjižnici u Madridu, a koja je posvećena 500. godišnjici od smrti Antonija de Nebrije – autora španjolske gramatike.

Kraljica Letizia na otvorenju izložbe u Madridu 2023. godine Kraljica Letizia na otvorenju izložbe u Madridu 2023. godine (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizija za tu je priliku odabrala elegantno izdanje kojim je dominirala tamnoplava maksi haljina s točkastim confetti uzorkom.

Massimo Dutti maksi haljina s confetti uzrokom iz 2019. godine Massimo Dutti maksi haljina s confetti uzrokom iz 2019. godine (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o haljini španjolskog brenda Massimo Dutti koju je je kraljica nosila u nekoliko navrata, a koja se originalno prodavala po cijeni od 135 eura.

Prvi put se u tom maksi modelu pojavila u državnom posjetu Južnoj Koreji još 2019. godine, a potom ga je odjenula za otvaranje turističkog sajma FITUR u Madridu 2020. godine.

Kraljica Letizija u istoj maksi haljini Massima Duttija - 3 Kraljica Letizia u haljini Massimo Dutti 2019. godine u Južnoj Koreji (Foto: Profimedia)

Isti model haljine nosila je i tijekom susreta s predstavnicama španjolskog udruženja poduzetnica u palači Zarzuela u veljači 2021. godine, a potom ga reprizirala na obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja u Madridu 2022. godine

Ne samo da je kraljica na svim događanjima nosila istu haljinu već ju je sparila i s istim cipelama – kožnatim crveno-smeđim Magritovim modelom s povišenom potpeticom i odgovarajućom torbicom u sličnoj nijansi.

Kraljica Letizija u istoj maksi haljini Massima Duttija - 1 Kraljica haljinu kombinira uz kožnate Magritove štikle (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju