Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. otputovali su u španjolski grad Olivu kako bi pjesniku Franciscu Brinesu uručili nagradu "Miguel de Cervantes" za književnost koju je osvojio krajem prošle godine. Ovo najprestižnije španjolsko priznanje za književnike dodjeljuje španjolsko Ministarstvo kulture i sporta uz novčani iznos od 125.000 eura.

S obzirom na to da je 89-godišnji pjesnik u poznoj životnoj dobi, ceremonija uručenja nagrade održana je u njegovu domu.

Kraljica Letizia za ovu je prigodu iz ormara izvadila svoju staru kombinaciju iz Zare.

Narančasti komplet sastavljen od hlača s malim bočnim prorezima i asimetrične bluze dugih rukava prvi put je javno nosila u ožujku 2019. godine prilikom svog prvog službenog posjeta Argentini, a odjenula ju je za sastanak s članovima zajednice Španjolaca koji žive u Buenos Airesu.

S obzirom na to da su u pitanju odjevni komadi u uistinu jarkoj i upečatljivoj nijansi, nije ni čudno da je ova kombinacija uvijek u centru pažnje i gotovo da nema osobe koja ju ne bi primijetila ili se okrenula za njom.

Letizia je uvijek spremna za igru s bojama te je njezin ormar prepun efektnih nijansi, a to je još jedan dodatan razlog zašto su njezina modna izdanja tako zanimljiva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju