Poznate španjolske dnevne novine ABC organizirale su svečanu večeru povodom 100. dodjele novinarskih nagrada „Mariano de Cavia”, “Luca de Tena” i “Mingote”.

Prije nego što je postala članica kraljevske obitelji, kraljica Letizia bila je uspješna novinarka. Uvijek se odaziva ovakvom tipu događanja na kojima se može družiti sa svojim (bivšim) poslovnim kolegama i odati im priznanje za njihov rad.

Letizia je na gala večeru došla u društvu supruga Felipea. Više nikoga ne iznenađuje to što kraljica uvijek izgleda besprijekorno, a iznimka nije bilo ni ovo događanje.

Odjenula je jednostavnu usku haljini dizajnera Roberta Torrette vrlo sofisticiranog i elegantnog kroja. Zahvaljujući boji haljine, Letizia je bila centar pažnje na večeri. Istraživanja su pokazala da je crvena boja vrlo dominantna i automatski privlači pažnju, a pogled na nju potiče i fizičke reakcije poput ubrzanog disanja i rasta krvnog tlaka.

Slika nije dostupna Meghan Markle: Haljina od 500 kuna koju mnoge žene imaju u svojem ormaru

Slika nije dostupna Najtraženije: 10 kultnih haljina koje žene žele u svom ormaru

Nema sumnje da je crvena najintenzivnija boja i kada nekoga želite ostaviti bez daha, to ćete sigurno napraviti u crvenim odjevnim komadima, a pogotovo crvenom haljinom koja uvijek ima onaj poseban wow efekt i izaziva divljenje.

Kada je još kombinirate s dobrim štiklama, dobivate kombinaciju koja jednostavno ne može proći neprimijećeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju