Poznate španjolske dnevne novine ABC organizirale su svečanu večeru povodom 100. dodjele novinarskih nagrada „Mariano de Cavia”, “Luca de Tena” i “Mingote”.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia +0 Kraljica Letizia

Prije nego što je postala članica kraljevske obitelji, kraljica Letizia bila je uspješna novinarka. Uvijek se odaziva ovakvom tipu događanja na kojima se može družiti sa svojim (bivšim) poslovnim kolegama i odati im priznanje za njihov rad.

Letizia je na gala večeru došla u društvu supruga Felipea. Više nikoga ne iznenađuje to što kraljica uvijek izgleda besprijekorno, a iznimka nije bilo ni ovo događanje.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Getty Images)

Odjenula je jednostavnu usku haljini dizajnera Roberta Torrette vrlo sofisticiranog i elegantnog kroja. Zahvaljujući boji haljine, Letizia je bila centar pažnje na večeri. Istraživanja su pokazala da je crvena boja vrlo dominantna i automatski privlači pažnju, a pogled na nju potiče i fizičke reakcije poput ubrzanog disanja i rasta krvnog tlaka.

Bijele haljine iz hrvatskih trgovina po uzoru na Meghan Markle - 1 Meghan Markle: Haljina od 500 kuna koju mnoge žene imaju u svojem ormaru

Cvjetna haljina modne kuće Dolce & Gabbana Najtraženije: 10 kultnih haljina koje žene žele u svom ormaru

Nema sumnje da je crvena najintenzivnija boja i kada nekoga želite ostaviti bez daha, to ćete sigurno napraviti u crvenim odjevnim komadima, a pogotovo crvenom haljinom koja uvijek ima onaj poseban wow efekt i izaziva divljenje.

Kada je još kombinirate s dobrim štiklama, dobivate kombinaciju koja jednostavno ne može proći neprimijećeno.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju