Kraljica Letizia odavno nas je navikla na svoj besprijekorni modni stil. Uvijek briljira u poštovanju prigode u kojoj se nalazi te odijevanje u skladu s dreskodom. Tamo gdje je to poželjno uvijek malo pomakne granice mode, a bit će i potpuno neupadljiva kada situacija od nje to zahtijeva.

Galerija Kraljica Letizia u tamnoplavoj haljini na misi krajem veljače 2024. Letizia u tamnoplavoj haljini prilikom susreta s kineskim predsjednikom Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma +3 Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma

Primjerice, ovaj tjedan sudjelovala je na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma koje je organizirano u Galeriji kraljevskih kolekcija u Madridu.

Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju tako ozbiljna prigoda, nema previše mjesta za modne igre i eksperimente, u kojima Letizia inače uživa. U pratnji supruga Felipea na događanje je došla odjevena u vrlo jednostavnu haljinu klasična kroja.

Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma (Foto: Profimedia)

Haljina koja seže do listova ima dugačke rukave i istaknute šavove u crnoj boji, a minijaturni prorez na području dekoltea maksimalno je decentan.

Kraljica Letizia u tamnoplavim salonkama Kraljica Letizia u tamnoplavim salonkama (Foto: Profimedia)

Uz haljinu tamnoplave boje odabrala je i jednostavne kožnate salonke u istoj boji, s tanjom potpeticom umjerene visine.

Iako se crna boja tradicionalno smatra najozbiljnijom, upravo su tamne nijanse plave boje savršena alternativa crnoj. Jednako neutralne i neupadljive, tamnoplave nijanse ujedno su i vizualno malo nježnije od crne boje, pa je upravo zbog toga mnoge dame više preferiraju.

Tamnoplava haljina...

glasova:

Kraljica Letizia u tamnoplavoj haljini na misi krajem veljače 2024. Kraljica Letizia u tamnoplavoj haljini na misi krajem veljače 2024. (Foto: Profimedia)

Ogromna promjena u stilu kraljice Letizije - sviđaju li vam se cipele koje sada nosi? Kraljica Letizia Kraljica Letizia na sastanku u salonkama brenda Magrit Kraljica Letizia u salonkama brenda Magrit s umjerenom potpeticom +3 Kraljica Letizia više ne nosi vrtoglave i tanke potpetice

Kraljica Letizia: Je li ovo savršena kombinacija za kćerinu krizmu? Kraljica Letizia s princezom Leonor Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije Kraljica Letizia s torbom brenda Furla +2 Princeza Leonor i kraljica Letizia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju