Kraljica Letizia i kralj Felipe posjetili su Tenerife kako bi razgovarali o posljedicama velikog šumskog požara koji je zahvatio ovo područje u kolovozu.

Galerija Kraljica Letizia u posjetu Tenerifeu - 4 Ležerno izdanje kraljice Letizije Kraljica Letizia u posjetu Tenerifeu - 3 +2 Kraljica Letizia u posjetu Tenerifima - 2

Prvo su posjetili vidikovac Chipeque gdje su informirani o području koje je požar zahvatio, a onda i Arafo, gdje je požar planuo.

U popodnevnim satima kraljevski par nazočio je odavanju priznanja svima koji su vrijedno radili na borbi protiv požara.

Kraljica Letizia nosila je dvije modne kombinacije prilagođene događanjima.

Prilikom obilaska pogođenih područja nosila je ležernu kombinaciju sastavljenu od bež balonera s pojasom za vezanje oko struka, ispod kojeg je nosila crni džemper brenda Hugo Boss.

Ležerno izdanje kraljice Letizije Ležerno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Donji dio kombinacije činile su karirane sive hlače iz Manga. Model cigareta-kroja ima podvrnuti rub, a kraljica je hlače koje sa sobom uvijek donesu i dozu elegancije uparila s crnim lakiranim mokasinkama, obućom stvorenom za jesen i svakodnevne prilike.

Za popodnevnu svečanost odjenula je mornarskoplavi komplet sastavljen od topa bez rukava i midi suknje s asimetričnim rubom iz ponude španjolskog brenda Galcon.

Svečano izdanje kraljice Letizije Svečano izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za zlatne slingback cipele brenda Magrit, a u ruci je nosila plavu clutch torbicu.

Uvijek ću radije odabrati...

glasova:

S obzirom na to da ove cipele imaju petu visoku tek nekoliko centimetara, mnoge dame i modele popout ovog biraju i za svakodnevne prigode, jednako kao i mokasinke.

Mnogim ženama odluka koji je od ova dva modela bolji nije nimalo jednostavna jer se radi o dvama sjajnim modelima nosivima u raznim prigodama i na razne načine. Kojem timu vi pripadate?

Kraljica Letizia prekrojila romantičnu haljinu - sviđa li vam se više originalna verzija? Kraljica Letizia Princeza Leonor i kraljica Letizia na primanju nakon vojne parade Kraljica Letizia u prekrojenoj haljini brenda Juan Vidal +3 Haljina brenda Juan Vidal u originalu ima mašnu

Neka druga vremena: 10 slavnih žena prije nego što su postale kraljice stila Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Melanije Trump nekad i sad +7 Modni stil Amal Clooney nekad i sad

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju