Španjolska je jučer proslavila svoj Nacionalni dan, državni praznik koji se održava 12. listopada. Na isti datum 1492. godine Kristofor Kolumbo je sa španjolskom ekspedicijom otkrio Ameriku pa se 12. listopada diljem svijeta također obilježava i kao dan španjolskog nasljeđa.

Galerija Kraljica Letizia Princeza Leonor i kraljica Letizia na primanju nakon vojne parade Kraljica Letizia u prekrojenoj haljini brenda Juan Vidal +3 Haljina brenda Juan Vidal u originalu ima mašnu

U Madridu je ovim povodom održana tradicionalna vojna parada kojoj su, uz brojne političare i osobe iz javnog života, prisustvovali španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia.

Princeza Leonor, kralj Felipe VI. i kraljica Letizia Princeza Leonor, kralj Felipe VI. i kraljica Letizia (Foto: Guliver Images)

Ova parada za njih je još posebnija jer je na njoj sudjelovala i princeza Leonor koja je u rujnu započela svoju trogodišnju vojnu obuku u sklopu koje će prvo pohađati Opću vojnu akademiju španjolske vojske, zatim pomorsku školu i naposljetku zrakoplovnu akademiju.

Princeza Leonor i kraljica Letizia na primanju nakon vojne parade Princeza Leonor i kraljica Letizia na primanju nakon vojne parade (Foto: Profimedia)

Njezini roditelji pucali su od ponosa gledajući svoju kćer koja je na paradu stigla u uniformi. Mama Letizia ovom prigodom pokazala je novu haljinu. Odabrala je lepršav i romantičan model brenda Juan Vidal koji je odlučila prekrojiti.

Haljina brenda Juan Vidal u originalu ima mašnu Haljina brenda Juan Vidal u originalu ima mašnu (Foto: Juan Vidal)

Naime, haljina u originalu ima mašnu tj. ovratnik s tankim trakama koje se vežu u mašnu, ali za Letiziju je prepravljena. Mašna je naposljetku zamijenjena klasičnijim ovratnikom.

Više mi se sviđa...

glasova:

Haljinu u lijepoj nijansi plave boje ukrašenu decentnim cvjetnim uzorkom kombinirala je sa svojim starim bež salonkama otvorene pete koje potpisuje Carolina Herrera.

Kraljica Letizia u prekrojenoj haljini brenda Juan Vidal Kraljica Letizia u prekrojenoj haljini brenda Juan Vidal (Foto: Profimedia)

Štikle kraljice Letizije pokazuju koliko se promijenila kraljevska moda Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Komplet brenda Maksu Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit +3 Jimmy Choo Rosie 120

Kraljica Letizia u hlačama iz Stradivariusa koje su ovog ljeta pravi hit Stradivarius, 45,95 EUR Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju +2 Kraljica Letizia u cargo hlačama brenda Stradivarius

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju