Španjolska kraljica Letizia podiže obrve svojim modnim igrama koje ponekad odudaraju od uobičajenog načina odijevanja za europske vladarice


Kraljica Letizia
prisustvovala je otvorenju 11. Međunarodnog seminara za jezik i novinarstvo po imenu ‘The Language of humor in journalism in Spanish’ koji se održava u samostanu Yuso u mjestu San Millan de la Cogolla u Španjolskoj.

Za ovu prigodu bivša novinarka s osebujnim stilom odjenula je modnu kombinaciju koja je gotovo u potpunosti iskombinirala od upečatljivih komada španjolskog brenda Uterque.

Omiljeni par kožnatih ‘cullots’ hlača, koje su modni kritičari prozvali tragičnim komadom odjeće, iskombinirala je s šarenom jaknom i sandalama otvorenih prstiju.

Uterque crne sandale otvorenih prstiju i visokih potpetica rasprodan su model iz prošlogodišnje kolekcije ovog španjoskog brenda, ali i odvažan izbor za šik vladaricu, koja ne slijedi sva pravila kad je kraljevski dress code u pitanju.

Neki konzervativci i ovoga su puta podigli obrve, te komentirali kako se kraljica nije primjereno odjenula za mjesto na kojem se nalazila.

Jesu li kožnate hlače i štikle otvorenih prstiju primjeren modni izbor za posjet samostanu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju