Kraljica Letizia bila je sudionica radionice Instituta Cervantes, institucije zadužene za promociju španjolske kulture i jezika diljem svijeta

Španjolska kraljica Letizia godinama podupire rad Instituta Cervantes u Malagi. Ova državna institucija bavi se promocijom španjolske kulture i jezika, a na radionicu koju su organizirali voditelji instituta stigla je i kraljica.

Kraljica Letizia bila je sudionica radionice Instituta Cervantes.

Ponovno je zablistala u vrlo elegantnoj kombinaciji. Crvenu haljinu dizajnerice Nine Ricci napravljenu od zgužvanog krepa upotpunila je s crvenim štiklama brenda Magrit i torbicom Caroline Herrere.

Uspješno je izbjegla zamku jednobojnog izdanja zahvaljujući poštivanju pravila o kombiniranju odjevnih komada i dodataka u istoj boji. Često "kiksamo" kada ih pokušavamo uskladiti pa dobijemo kombinacije koje su jednolične i pomalo dosadne.

Iako modni stručnjaci preporučaju da izbjegavamo torbice i štikle u istoj boji, pogotovo ako se radi o nijansi u kojoj je i odjeća, ipak imaju par važnih savjeta za stliziranje takvih izdanja.

1. Izaberite cipele barem jednu nijansu tamnije od odjeće. Razlika u boji neće biti jako primjetna, ali odabirom obuće u tamnijoj nijansi spriječit ćete da preveliko podudaranje odjeće i cipela. Upravo je to napravila i Letizia koja je jarko crvenu haljinu sparila s cipelama zagasite tamnocrvene nijanse.

2. Razbijte monotoniju različitim uzorcima i teksturom materijala. Letizia je umjesto klasične kožnate torbe odabrala model s upečatljivim zmijskim uzorkom. Umjesto haljine standardne "ispeglane" teksture nosila je model od zgužvanog krepa pa se tekstura materijala vizualno nije poklapala ni s cipelama ni sa torbom. Tako je postigla efekt različitosti iako je nosila jednobojnu kombinaciju.

Ankete

(6391) Volite li jednobojne kombinacije?

rezultati povratak glasova141
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju