Kraljica Letizija voli birati odjevne komade španjolskih brendova koje može opet i iznova kombinirati te ih nositi i po nekoliko sezona, a u kojima će uvijek izgledati lijepo i dotjerano.

Galerija Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 1 Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 4 Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 2 +1 Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina

Pokazala je to prilikom odlaska na sastanak sa Španjolskom ligom protiv raka (AECC) u Madridu kako bi otkrila više podataka o postignućima ostvarenim u prošloj godini, kao i o projektima dobrotvorne organizacije okupljenima u inicijativi "Svi protiv raka" ("Todos Contra el Cancer").

Za tu priliku kraljica Letizia odabrala je poslovno izdanje sastavljeno od sivih hlača predimenzioniranih nogavica, a sparila ga s toplim prslukom u istoj boji španjolskog dizajnera Roberta Verina.

Cipele V Vamp brenda Uterque Cipele V Vamp brenda Uterque (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Dugi model prsluka od vune s okruglim ovratnikom i dvostrukim kopčanjem kraljici je dopirao do bedara. Ispod prsluka nazirala se bijela dolčevita koja joj je pristajala kao salivena, a najviše pozornosti privlačile su crne cipele s potpeticom.

Na nogama je nosila cipele šiljastog špica i sa srednje visokom blok-potpeticom koja omogućava kretanje bez previše boli.

Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 2 Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 2 (Foto: Profimedia)

Riječ je o vamp modelu cipela španjolskog brenda Uterque, koji se smatrao skupljom i sofisticiranijom verzijom Zare, a ugašen je u proljeće prošle godine.

Kraljica Letizia: Jedine štikle koje vam trebaju u ormaru ako rijetko nosite visoke potpetice Kraljica Letizia Elegantno izdanje kraljice Letizije Elegantno izdanje kraljice Letizije - 3 +2 Elegantno izdanje kraljice Letizije - 5

Kraljica Letizia: Efektna suknja izrađena od baš posebnog materijala Kraljica Letizia u suknji od brokata - 3 Kraljica Letizia u suknji od brokata - 5 Kraljica Letizia u suknji od brokata - 4 +2 Kraljica Letizia u suknji od brokata - 1

Osnovna vizija ovoga brenda ipak se planira sačuvati te integrirati u postojeći brend Massimo Dutti.

Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 4 Kraljica Letizia u sivom prsluku Roberta Verina i Uterque cipelama - 4 (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju