Na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminstersku opatiju stigla je i jordanska kraljica Rania.

Galerija Kraljica Rania Kraljica Rania na krunidbi Kraljica Rania na krunidbi +0 Kraljica Rania na krunidbi

Kraljica poznata po istančanom modnom ukusu, na krunidbu je stila u pastelno žutoj kombinaciji.

Odjenula je haljinu midi dužine koja prati liniju tijela, sa suptilno prozirnim rukavima i visokim ovratnikom. Tu je i detalj u obliku mašne na prednjem dijelu koji je haljinu učinio efektnijom. Haljina je rad modne dizajnerice Tamare Ralph.

Jordanska kraljica izdanje je upotpunila šeširom u žutoj boji te bijelom clutch torbicom koja je bojom odgovarala njezinim elegantnim salonkama.

Kraljica Rania na krunidbi Kraljica Rania na krunidbi (Foto: Profimedia)

Društvo joj je pravio suprug, kralj Abdullah II.,koji je na krunidbu došao odjeven klasično odijelo, u skladu s propisanim kodeksom odijevanja.

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

Ovo izdanje podijelilo je obožavateljice kraljičinog stila. Dok dio njih smatra da je ova haljina pun pogodak za današnju prigodu, drugima se nikako ne sviđa, posebno njezini prozirni rukavi i ovratnik. Nešto mi tu nije kako treba biti, jedan je od komentara.

Izdanje kraljice Ranije mi je...

glasova:

S čijim mišljenjem se vi slažete? Svoj odgovor recite nam u anketi.

Kraljica Rania na krunidbi Kraljica Rania na krunidbi (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju