Jordanska kraljica Rania ovaj je tjedan boravila u Lisabonu gdje je sudjelovala na Web Summitu 2022., godišnjoj konferenciji koja svake godine okuplja osnivače i izvršne direktore tehnoloških tvrtki kako bi raspravljali o budućnosti weba.

Galerija Kraljica Rania Kraljica Rania u jakni od tvida Kraljica Rania u jakni od tvida +0 Kraljica Rania u jakni od tvida

U svom govoru upozorila je na opasnosti koje nosi sve veće oslanjanje čovječanstva na tehnologiju.

Pravi napredak koji trebamo nisu bolji strojevi, već to da svi budemo bolji ljudi, rekla je u obraćanju okupljenima.

Kraljica je izgledala jako eleganto u kratkoj jakni od tvida dizajnerice Alessandre Rich čije komade voli nositi i princeza od Walesa Catherine Middleton.

Kratko rezana siva jakna napravljena od svjetlucavog materijala ima metalne gumbe i našivene džepove na prednjem dijelu.

Kraljica Rania u jakni od tvida Kraljica Rania u jakni od tvida (Foto: Profimedia)

Ispod jakne, kraljica je nosila crni top koji je uparila s efektnim crnim hlačama modne kuće Bottega Veneta. Vunene hlače imaju upečatljivi prednji patentni zatvarač, kao i dva prednja džepa s preklopom i gumbima.

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za crne gležnjače s visokom potpeticom i šiljastim vrhom.

Kraljica Rania: Izdanje bez greške za proslavu zaruka najstarijeg sina Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 6 Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 5 Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 4 +2 Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 3

U ruci je kraljica nosila crnu torbicu s kratkom ručkom, kosu je oblikovala u blage valove, a dodatnu dozu elegancije kombinaciji su donijele naušnice.

Kraljica Rania u jakni od tvida Kraljica Rania u jakni od tvida (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju