Volani, haljine i gola ramena na zagrebačkoj špici dokaz je da je ljeto već stiglo u glavni grad Hrvatske, što potvrđuju i brojne dame na domaćim ulicama i trgovima


Gola ramena uvijek su rado viđen detalj u ljetno vrijeme, pa ne čudi što su trgovine pune modnih komada koji naglašavaju ovaj dio tijela. Dokazuju to i ljepotice s hrvatskim gradova i ulica, koje biraju haljine i bluze što ističu njegovanu kožu i preplanulu put.

Na zagrebačkoj špici poglede je plijenila lijepa plavuša u jednostavnoj ljetnoj kombinaciji sastavljenoj od traper mini haljine ukrašene volanima koja je istaknula njenu figuru i njegovanu kožu na predjelu ramenima.

Plavu ljetnu haljinu lijepa je dama iz centra Zagreba sparila s ružičastom torbicom te gležnjačama od brušene kože u boji kože koja je vizualno produljila njene noge, te tako kreirala slatko modno izdanje koje bi voljele posuditi brojne Hrvatice.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko mini haljina s volanima po uzoru na lijepu damu sa zagrebačke špice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju