Na netom završenom međunarodnom svadbenom Tjednu mode u New Yorku dizajneri iz cijelog svijeta predstavili su svoje nove kreacije za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine

Prema uvriježenoj tradiciji, mladenka se udaje u haljini. Vjenčanica je za većinu žena važan dio ceremonije ulaska u brak, ali neke mladenke ne mare za tradiciji i prilikom odabira odjeće koju će nositi na svom vjenčanju vode se isključivo svojim osobnim ukusom.

Njima bi se mogle svidjeti kreacije predstavljene na svadbenom tjednu mode koji se održao u New Yorku. Osim romantičnih vjenčanica klasičnog ženstvenog kroja dizajneri su predstavili modele vjenčane 'odore' koji poprilično odskaču od tradicije zato što njihov najvažniji element – hlače.

Dizajnerica Carolina Herrera u svojoj kolekciji predstavila je prekrasno bijelo odijelo koje se lako može 'reciklirati' nakon vjenčanja i nositi u raznim prigodama.

Christiano Sirano dizajnirao je vjenčani kombinezon u bijeloj boji prošaran srebrnim nitima. Kombinezoni su veliki trend već nekoliko sezona, a sada su našli svoj put do 'svadbene' mode.

Biste li se vi udale u hlačama?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju