Filmski kritičari ne prestaju hvaliti izvedbu Kristen Stewart u filmu "Spencer". U njemu slavna 31-godišnja glumica utjelovljuje princezu Dianu, a već se nagađa kako bi za ovu ulogu mogla dobiti i svoju prvu nominaciju za Oscara.

Naravno da želim biti dio tog razgovora. Želim da svi vide ovaj film, toliko sam ponosna na njega. Mislim da mi se to više nikad u životu neće dogoditi i zato jednostavno uživam, komentirala je Kristen oskarovske glasine u emisiji Howarda Sterna.

Glumica posljednjih tjedana vrijedno promovira film, gostuje u televizijskim emisijama te obilazi razna događanja.

Tako je na radijskoj postaji SiriusXM bila domaćica događanja Town Hall posvećenoj legendarnoj rokerici Joan Jett koju je 2010. godine glumila u biografskom filmu "The Runaways".

Za ovu prigodu odabrala je kombinaciju drugačiju od onih u kakvima je viđamo posljednjih mjeseci. S obzirom na to da je godinama jedno od zaštitnih lica modne kuće Chanel, većinom je vjerna njihovim odjevnim komadima, ali ovaj put odabrala je izdanje s potpisom brenda Dsquared².

Njihov predimenzionirani blejzer u crnoj boji kombinirala je s čipkastim tajicama, običnom bijelom potkošuljom i crnim salonkama Christiana Louboutina.

Očekivano, najviše (negativnih) komentara na društvenim mrežama izazvale su prozirne tajice s natpisom Icon (ikona). S ovom kombinacijom Kristen je još jednom dala do znanja da ne igra po modnim pravilima i da uvijek nosi ono što poželi, bez obzira na to što drugi misle o tome.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju