Snimanje druge sezone HBO serije „I tek tako“ već je u punom jeku, a sudeći po svemu što smo do sada vidjeli, čeka nas jedna zanimljiva sezona u kojoj ćemo imati priliku vidjeti nesvakidašnje modne kombinacije.

Galerija Kristin Davis u seriji 'I tek tako' Kristin Davis u seriji 'I tek tako' Kristin Davis u seriji 'I tek tako' +1 Viktorijansko izdanje Charlotte York

Popularna serija Seks i grad još je prije dva desetljeća postavila modne i društvene trendove, a u istom ritmu nastavlja i dalje.

Nakon što smo vidjeli povijesni outfit Carrie Bradshaw, kojega je karakterizirala boja fuksije od glave do pete, sada nas je iznenadila i Charlotte York, koju glumi lijepa Kristin Davis.

Charlotte je prepoznatljiva po svom pomalo konzervativnom stilu pa je njezina kombinacija sa snimanja sve zainitrigirala.

Kristin je nosila svilenu midi suknju sa šlepom, dodatkom tkanine u stražnjem dijelu koji je stvarao dojam viktorijanskih haljina kakve su nosile srednjovjekovne dame.

Kristin Davis u seriji 'I tek tako' Kristin Davis u seriji 'I tek tako' (Foto: Profimedia)

Šarenu prugastu suknju, kombinirala je s uskim korzetom od lateksa i ružičastim strukiranim sakoom s efektnim kopčanjem u struku.

Posebno su upečatljive bile crne rukavice i cipele u špic s vrtoglavo visokom platformom, također napravljene od lateksa.

Modni dodaci cijelu su kombinaciju podigli na još "opakiji" nivo. Charlotte je nosila satenski crni šešir s mrežicom koja se protezala gotovo do koljena, a nosila je i choker ogrlicu koju je zavezala u usku mašnu.

Sarah Jessica Parker: Povijesna kombinacija u kakvoj još nismo vidjeli Carrie Bradshaw Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete +7 Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete

Točka na i cijele kombinacije, bio je crni bič kojega je nosila preko zgloba i koji je cijeli outfit učinio još zanimljivijim.

Iako ne znamo što nam nosi nova sezona omiljene serije, ove kreativne modne kombinacije nam daju naslutiti da će se I tek tako nastaviti igrati modom - baš kao Seks i grad

Kristin Davis u seriji 'I tek tako' Kristin Davis u seriji 'I tek tako' (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju