Fotografija iz djetinjstva popularnog glumca Leonarda DiCaprija uzrokovala je pravu pomutnju na društvenim mrežama, a motiv za to bili su neobrijani pazusi njegove majke Irmelin

Na Facebook stranici 'History in Pictures' objavljena je fotografija Leonarda DiCaprija i njegovih roditelja, majke Irmelin Indenbirken i oca Georgea DiCaprija.

Nastala je 1975. godine kada je slavni glumac imao samo godinu i pol dana. Međutim, umjesto nježnog prizora veselog dječaka u sigurnim rukama svojih roditelja neki korisnici društvenih mreža primijetili su nešto potpuno drugo – neobrijani pazuh Leonardove majke.

Upravo je to detalj koji je mnoge šokirao i naveo na buru negativnih pa čak i pogrdnih komentara. 'To nije higijenski', 'mama je dlakavija od tate', 'neobrijani pazusi izgledaju grozno', 'kako si je to mogla dopustiti' samo su neki od njih.

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Posted by History In Pictures on Tuesday, March 1, 2016

Ne morate se brijati, ali nemojte se uvrijediti kada vam netko kaže da ste prljavi. Ja sam muško, brijem, depiliram i izbjeljujem sve dlačice na tijelu. Ne zato da bih ugodio drugima nego sebi. To je pitanje higijene, komentar je jednog muškarca na koji je odmah odgovorila jedna korisnica Facebooka.

Nevjerojatno kako su dlake ispod muškog pazuha sasvim normalna stvar, ali kada je u pitanju ženski pazuh onda svi odmah kažu da to nije higijenski. Ne postoji ni jedan dokaz za tu tvrdnju. Neke žene jednostavno se ne žele brijati, prebolite to. Ne treba im bullying od strane površnih ženomrzaca, napisala je.

I dok negativci i dalje nastavljaju s kritiziranjem izgleda Leonardove majke, drugi pokušavahju smiriti kompletnu situaciju i objasniti da je smiješno ismijavati osobu zbog činjenice da prije 40 godina nije brijala pazuhe.

Što ste prvo primijetili kada ste pogledali fotografiju?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju