Blake Shelton došao je na metu mnogih kritičara na društvenim mrežama nakon što ga je magazin People proglasio za najseksepilnijeg muškarca 2017. godine

Galerija Blake Shelton Blake Shelton - 5 Blake Shelton - 4 +2 Blake Shelton - 1
People Magazine
proglasio je Blakea Sheltona najseksepilnijim živućim muškarcem u 2017. godini. Neposredno nakon objave ove laskave titulu koju su kroz godine nosili George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling i mnogi drugi slavni muškarci, započela je lavina prigovora na društvenim mrežama.

Ti nisi najseksepilniji muškarac ni u ovoj palačinkarnici, a kamoli na svijetu, komentirao je jedan korisnik na Twitteru.

Probudila sam se i čula vijesti kako je Blake Shelton proglašen najseksepilnijim muškarcem na svijetu. Zar su sinoć umrli svi seksipilni muškarci?, zapitala se druga korisnica.

Možda živimo u vremenu razdora i podjela, ali nas je barem magazin People ujedinio u našoj uvjerenosti da Blake Shelton nije najseksepilniji muškarac na svijetu, zaključio je treći korisnik.

Blake Shelton na ove je kritike, kao i na objavu same titule odgovorio je s humorom. Kad su mu rekli da je izabran za najseksepilnijeg muškarca upitao je: Očigledno je da vam manjka ljudi, pa sada birate nekoga tko je djelomično simetričan.

Na svojem Twitter profilu zahvalio je svim kritičarima na njihovim komentarima.


Bio sam debeo cijelog svojeg života, i ako imam priliku biti najseksepilniji muškarac samo jednu godinu, iskoristit ću svaki trenutak pažnje, duhovito je dodao u showu Ellen Degeneres.

Country zvijezda i sudac na američkom showu The Voice prihvatio je prestižnu titulu nakon razgovora s partnericom Gwen Stefani s kojom čeka svoje prvo dijete, a koja ga je uvjerila da je u pitanju velika čast.

Mislite li da je Blake Shelton seksepilan muškarac?

glasova:


Ipak , najveća motivacija bio mu je veliki prijatelj, ali i sudački protivnik iz Voicea Adam Levine, koji je i sam ponio ovu titulu 2013. godine.

Ne mogu dočekat da se pohvalim pred Adamom. Koliko god sam ponosan što ste me pitali da budem najseksepilniji muškarac na svijetu, to je jedino što me zanima u ovom trenutku, duhovito je zaključio Blake Shelton. Blake Shelton - 2 Najseksepilniji muškarci svijeta za 2017. i 2013. godinu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju