Britanska kraljevska obitelj ugostila je kralja i kraljicu Nizozemske, a gostima u čast kraljica Elizabeta priredila je i svečanu večeru. Ondje je bila i Catherine Middleton odjevena u nabranu balsku haljinu Alexandera McQueena.

Galerija Catherine Middleton u \'zgužvanoj\' haljini Alexandera McQueena - 4 Catherine Middleton u \'zgužvanoj\' haljini Alexandera McQueena - 2 Catherine Middleton u \'zgužvanoj\' haljini Alexandera McQueena - 3 +1 Catherine Middleton u 'zgužvanoj' haljini Alexandera McQueena

Catherine Middleton odlučila se za glamur na banketu priređenom u čast nizozemskom kralju Willemu-Alexanderu i kraljici Maximi. Haljinu "sirena" kroja svjetloplave boje koja seže do poda vojvotkinja od Cambridgea kombinirala je uz raskošnu ogrlicu i tijaru "Lover's Knot", koja je pripadala princezi Diani.

Catherine Middleton u \'zgužvanoj\' haljini Alexandera McQueena - 2 Catherine Middleton u 'zgužvanoj' haljini Alexandera McQueena (Foto: Getty Images)

Nabrana haljina ipak nije svima bila po ukusu, a neki kritičari čak kažu da su ona i britanska premijerka Theresa May, koja je također bila gošća, trebale zamijeniti haljine.

Više mi se sviđa haljina:

glasova:

Theresa May odlučila se za jednostavniju tamnoplavu kreaciju koja prati liniju tijela, s rukavima ukrašenima šljokicama, a britanska premijerka uz nju je nosila crvene salonke. Pogledajte i "golu" haljinu za 250 kuna koju Catherine Middleton više nikad ne smije nositi.

Catherine Middleton u \'zgužvanoj\' haljini Alexandera McQueena - 3 Britanska premijerka Theresa May na kraljevskom banketu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju