Kao nacija koja njeguje svoju tradiciju ispijanja kave, Hrvatima kava spada među omiljene dnevne rituale. Bilo da je riječ o jutru, sredini dana ili pak popodnevu, u njoj se uživa tijekom cijelog dana. S obzirom na to da se ponosimo svojom titulom prvoklasnih kavopija, svoje kave se rijetko odričemo čak i kada za ispijanje iste nemamo puno vremena.

Kako je vrijeme kada smo radili od doma iza nas, brojni su se vratili svojem užurbanom tempu života u koji se sjedenje satima na kavi ponekad teško uklapa. Upravo za njih Franck je osmislio način da mogu u bilo kojem trenutku uživati u omiljenoj šalici kave.

Riječ je o Franck Coffee&Go kavi koja dolazi u malim pakiranjima idealnim za svačiji džep. Iako kavu za van obično vežemo uz instant kavu, ova je ova je prava, 100% mljevena kava, jedina bez dodatka instant kave. Svaki gutljaj pružit će potpuni osjećaj uživanja u bogatom okusu mljevene kave, samo uz bržu pripremu.

Original kava

Svaki ljubitelj turske kave dobro je upoznat s Franckovom Jubilarnom. Vječna ciglica koju dobro znamo, prava je ikona među mljevenim kavama. Neodoljiv okus i intenzivna aroma arabice i robuste ono je što ispijamo već generacijama neovisno o dobu dana. Sada svoju omiljenu kavu možemo ponijeti gdje god želimo, a njena priprema nikad nije bila jednostavnija. Dovoljno ju je preliti kipućom vodom za istinski doživljaj prave turske kave.

Kave se rijetko odričemo čak i kada za ispijanje iste nemamo puno vremena Kave se rijetko odričemo čak i kada za ispijanje iste nemamo puno vremena Foto: Getty Images

Intense kava

Ako ste vječne spavalice poput nas, tada znate koliko je teško započeti dan bez aromatične i mirisne snažne kave koja će nas razbuditi i pripremiti za dan. Kako ujutro ne bismo gubili vrijeme na pripremu kave, Intense Coffee&Go idealna je za sve pospance kojima je nužno trenutačno buđenje. Dostojna svoga imena, Intense kava razbudit će i one najuspavanije, a note tamne čokolade i očaravajućih začina pružit će dašak luksuza ovoj vrhunskoj šalici kave.

Franck Coffee&Go kava Franck Coffee&Go kava Foto: PR

Sensual kava

I dok jedni preferiraju jače i intenzivnije arome koje će ih razbuditi u svako doba dana, drugi se pak okreću laganijim, kremastim varijantama. Sensual kava namijenjena je upravo takvima, a zbog njene baršunaste i nježne arome možemo je piti čak i krajem dana.

Put do omiljene kave sada je lakši i jednostavniji jer Franck je otvorio svoj webshop za sve istinske kavoljupce koji bogat i raznovrstan svijet kava mogu otkriti samo jednim klikom miša. S Coffee&Go kavama koje sada i stižu na naš kućni prag, svoju omiljenu kavu možemo popiti u bilo kojem trenutku.

Samo prelij, uživaj i kreni!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju