Kao nacija koja njeguje svoju tradiciju ispijanja kave, Hrvatima kava spada među omiljene dnevne rituale. Bilo da je riječ o jutru, sredini dana ili pak popodnevu, u njoj se uživa tijekom cijelog dana. S obzirom na to da se ponosimo svojom titulom prvoklasnih kavopija, svoje kave se rijetko odričemo čak i kada za ispijanje iste nemamo puno vremena.

Kako je vrijeme kada smo radili od doma iza nas, brojni su se vratili svojem užurbanom tempu života u koji se sjedenje satima na kavi ponekad teško uklapa. Upravo za njih Franck je osmislio način da mogu u bilo kojem trenutku uživati u omiljenoj šalici kave.

Riječ je o Franck Coffee&Go kavi koja dolazi u malim pakiranjima idealnim za svačiji džep. Iako kavu za van obično vežemo uz instant kavu, ova je ova je prava, 100% mljevena kava, jedina bez dodatka instant kave. Svaki gutljaj pružit će potpuni osjećaj uživanja u bogatom okusu mljevene kave, samo uz bržu pripremu.

Original kava

Svaki ljubitelj turske kave dobro je upoznat s Franckovom Jubilarnom. Vječna ciglica koju dobro znamo, prava je ikona među mljevenim kavama. Neodoljiv okus i intenzivna aroma arabice i robuste ono je što ispijamo već generacijama neovisno o dobu dana. Sada svoju omiljenu kavu možemo ponijeti gdje god želimo, a njena priprema nikad nije bila jednostavnija. Dovoljno ju je preliti kipućom vodom za istinski doživljaj prave turske kave.

Intense kava

Ako ste vječne spavalice poput nas, tada znate koliko je teško započeti dan bez aromatične i mirisne snažne kave koja će nas razbuditi i pripremiti za dan. Kako ujutro ne bismo gubili vrijeme na pripremu kave, Intense Coffee&Go idealna je za sve pospance kojima je nužno trenutačno buđenje. Dostojna svoga imena, Intense kava razbudit će i one najuspavanije, a note tamne čokolade i očaravajućih začina pružit će dašak luksuza ovoj vrhunskoj šalici kave.

Franck Coffee&Go kava Franck Coffee&Go kava Foto: PR

Sensual kava

I dok jedni preferiraju jače i intenzivnije arome koje će ih razbuditi u svako doba dana, drugi se pak okreću laganijim, kremastim varijantama. Sensual kava namijenjena je upravo takvima, a zbog njene baršunaste i nježne arome možemo je piti čak i krajem dana.

Put do omiljene kave sada je lakši i jednostavniji jer Franck je otvorio svoj webshop za sve istinske kavoljupce koji bogat i raznovrstan svijet kava mogu otkriti samo jednim klikom miša. S Coffee&Go kavama koje sada i stižu na naš kućni prag, svoju omiljenu kavu možemo popiti u bilo kojem trenutku.

Samo prelij, uživaj i kreni!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju