Simpatični vojnik orašar popularan je simbol Božića koji korijene ima u njemačkom folkloru, a tijekom stoljeća ova drvena lutkica obožavatelje je stekla diljem svijeta. Mnogima su orašari neizostavan dio blagdanske dekoracije doma, a mi smo pronašli kuću koja će oduševiti obožavatelje slavnog drvenog vojnika.

Galerija Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 10 Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 12 Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 3 +9 Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju

Ako ste i vi među brojnim ljubiteljima orašara, a možda doma već imate i cijelu kolekciju lutkica, svakako zavirite u ovu prelijepu kuću uređenu u božićnom stilu.

Svaki kutak ovog elegantnog doma osvaja svojim uređenjem, u njemu su detalji precizno birani, a posebno nas je oduševio bijeli kamin u dnevnom boravku iznad kojeg su posložene ne tri, ne četiri, ne pet, nego čak 15 lutkica orašara! Različitih su veličina, ali su zato svi bijeli, što ovu kolekciju čini još čarobnijom i savršenom za zimski ugođaj.

Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 8 Oduševila nas je i velika bijela kuhinja s prozorom iznad sudopera (Foto: Living4media)

Najveći orašar "bdije" nad ostalima, a za još malo svečanog dojma kamin je ukrašen zlatnim detaljima i lampicama, dok je na ogledalo postavljeno iznad kamina obješen presladak vjenčić sačinjen od crvenih, bijelih i srebrnih kuglica.

Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 9 Veliki prozori u tamnozelenoj i vrata u crvenoj boji stvaraju divan kontrast snježno bijeloj fasadi (Foto: Living4media)

Orašari su krasni, no oduševila nas je i prostrana bijela kuhinja s prozorom iznad sudopera, detalj koji mnogi žele u svome domu. Morate pogledati i kako ova bajkovita kuća izgleda izvana - s velikim prozorima u tamnozelenoj i vratima u crvenoj boji koji stvaraju divan kontrast snježno bijeloj fasadi.

Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Božićno drvce Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 8 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 4 +5 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 6

Kada padne mrak, lampice postavljene vani upale se i ne preostaje ništa drugo nego uživati u čaroliji Božića...

Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 9 Veliki prozori u tamnozelenoj i vrata u crvenoj boji stvaraju divan kontrast snježno bijeloj fasadi (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju