Nakon što 1. studenog obilježimo blagdan Svih svetih već tradicionalno započet će pripreme za blagdansko razdoblje i doček Božića. No neki su i listopad iskoristili za razmišljanje o božićnim blagdanima i lagano se kreće s nabavkom božićnih ukrasa i kićenjem. Mnogi vole prvo staviti lampice koje stvaraju ugođaj, a onda ostalo, no mi smo pronašli kuću u kojoj je već sve spremno za Božić.

Galerija Kuća spremna za Božić - 9 Kuća spremna za Božić - 7 Kuća spremna za Božić - 2 +6 Kuća spremna za Božić

U skandinavskom stilu uređenja koristi se puno bjeline, a u ovoj čarobno ukrašenoj kući ona je razbijena s detaljima u crvenoj boji koja je sinonim za Božić. Maštoviti detalji stvorili su ugođaj pun topline i šarma, a jako nam se sviđa i girlanda s crvenim kuglicama kojom je ukrašen rukohvat stepenica.

Kuća spremna za Božić - 4 Mali borići u teglama uljepšavaju ulaz kuće (Foto: Living4media)

Svečanom crvenom bojom podignut je svaki kutak ove čudesne kuće, tu su ukrasni jastučići, velike zvijezde koje krase prozore i mali borići u teglama koji uljepšavaju ulaz kuće. A kako tek čarobno izgleda gola grana ukrašena zlatnim lampicama koje stvaraju predivnu svjetlost i slavljeničku atmosferu!

Stan zbog kojeg ovog trena poželimo vlastiti dom okititi lampicama i božićnim ukrasima Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 8 Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 9 Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 4 +5 Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 7

Tko bi joj odolio? Topla dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 5 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 3 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 6 +2 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 2

Tražite li ideje za blagdansko uređenje doma možda vas baš ovaj prostor inspirira i da vam neke nove zamisli s kojima će ovaj Božić biti još posebniji i ljepši.

Kuća spremna za Božić - 6 Girlanda s crvenim kuglicama krasi rukohvat stepenica, a tu je i gola grana ukrašena zlatnim lampicama (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju