Jako poseban primjerak robinzonskog turizma nalazi se u mirnom zaseoku Lazi, u Gorskom Kotaru. Kućica na stablu koju je potpuno samostalno izgradio Alen Leš, savršena je ako želite napuniti baterije u prekrasnoj prirodi


Što se specifikacija tiče, kućica ima osam četvornih metara, ako ne brojimo ljetnu kuhinju koja se nalazi ispod kućice, izgrađena je na visini od četiri metra, a njezina izgradnja trajala je godinu dana.

Dio  je objekta Gorski Lazi, a od glavne, stare goranske kuće iz 1860. koja je preuređena u rustikalnom stilu, udaljena je 300 metara.

Napravio sam ju potpuno sam, bez ičije pomoći - priča nam vlasnik, projektant te izvođač radova, Alen Leš.

Kućica na drvetu u Gorskom Kotaru opskrbljena je solarnom energijom, ima vodu, kompostni WC, tuš, potpuno funkcionalnu kuhinju, plinski štednjak, roštilj, bežični internet, a u njoj se mogu odmarati četiri osobe.

Gospodin Leš koji je po struci elektirčar priznaje kako je izgradnja kuće trajala dosta dugo jer nije želio ničiju pomoć, a po prirodi je dosta pedantan.

Osim prirode koja je u ovom dijelu Hrvatske uistinu divna, u dvorištu kućice može se uživati i u mini bazenu s toplom vodom, a zaželite li se ipak uzbuđenja u blizini se nalazi i adrenalinski park.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju