Do Božića su ostala 74 dana i mislimo da je to pravo vrijeme da počnemo gledati ponudu božićnih dekoracija u trgovinama.

Galerija Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 5 Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 2 Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 1 +2 Kuglice za bor u obliku srčeka koja se ne mogu razbiti

Ako ste među onima koji se već u listopadu počnu veseliti Božiću, onda će vas sigurno razveseliti vijest da smo pronašli savršene kuglice za najljepše blagdansko drvce ove godine.

Ukrasi u preslatkom obliku srčeka dolaze u paketu od 16 komada, a ima ih sjajnih, mat, sa šljokicama te možete birati između ružičaste i srebrne nijanse. Mogu se kupiti u online trgovini Next po cijeni od šest funti (oko 51 kune).

Božićno uređenje doma Dokazano: Zbog čega je uranjeno božićno kićenje doma zapravo jako dobro?

Nama su posebno lijepa srčeka u ružičastim nijansama - baš ono što nam treba na božićnoj jelki nakon ove izazovne i nimalo lake godine.

Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma Ružičasti Božić Ružičasta boja u blagdanskom uređenju doma - 4 Ružičasta boja u blagdanskom uređenju doma - 8 +9 Ružičasti Božić

Odlična je vijest i da se srčeka ne mogu slomiti, što je posebno dobro došlo ako imate malo dijete ili macu.

Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 6 Srčeka dolaze u paketu od 16 komada, a birati možete između ružičaste i srebrne nijanse (Next, 51 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju