Bračni par Sabrina i Andrew Pougnet iz Kanade imaju dom iz snova, a svaki detalj u njemu samostalno su preuredili. Njihove transformacije kuće postale su hit na TikToku na kojim ih danas prati više od dva milijuna obožavatelja.

Galerija Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 4 Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 6 Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 5 +5 Stavili su i kuhinjski otok

Sabrina i Andrew Pougnet kupili su 2020. godine šarmantnu, ali zastarjelu kuću u Ontariju u Kanadi u kojoj je trebalo puno toga popraviti i urediti. S obzirom da je zbog pandemije koronavirusa manjkalo raspoloživih majstora u njihovoj okolici, odlučili su se sami baciti na preuređenje.

Sabrina je oduvijek imala oko za detalje, pa je nadahnuće za (pre)uređenje pronašla na Pinterestu i drugim sličnim internetskim stranicama. Andrew je kao profesionalni stolar, pak, oduvijek bio vješt s čekićem i drugim alatima te je bio uvjeren da može odraditi manje kućne popravke.

Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 6 Kuhinja prije radova (Foto: Profimedia)

Da bi od starinske kuće napravili moderan dom industrijskog stila trebalo im je oko četiri mjeseca rada, znoja i muke. Uz to snimali su kratke videe i objavljivali ih na TikToku, gdje ih danas prati više od 2 milijuna pratitelja.

Najveća razlika u domu primjećuje se baš kuhinji. Zamijenili su starinske kuhinjske ormariće novima – bijelim ormarićima iz IKEA-e te tako unijeli svježinu u ovu prostoriju i vizualno je proširili.

Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 5 Bračni par Pougnet sve je radove odradio sam (Foto: Profimedia)

Ubacili su i crnu pozadinu kod kuhinjskih elemenata i obojene hrastove police, ali i kuhinjski otok s odgovarajućim stolcima koji im je podario dodatan prostor za pohranu stvari i pripremu ukusnih obroka.

Promijenili su rasvjetu u cijeloj kući, ugradili nove slavine i umivaonike, dok su u dnevnoj sobi postavili i električni kamen. Cijela kuća je uređena u bijelo-crnim tonovima koje su kombinirali s elementima od drva.

Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 1 Stavili su i kuhinjski otok (Foto: Profimedia)

Kada ih ljudi na društvenim mrežama pitaju za savjete, par spremno odgovara: Najbolji savjet koji vam možemo dati jest da živite u prostoru prije nego što ćete ga početi renovirati. Na taj način bit ćete sigurni da ćete unijeti promjene u prostor koje su uistinu potrebne i praktične.

Kako izgleda njihova kuća sada, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 9 Preuređena dnevna soba (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju